Sjov på Lodsmuseet i Dragør

SOMMERFERIE: Frem til fredag 7. juli er der sjov for hele familien på Danmarks Lodsmuseet på Dragør Havn, når historiefortæller om livet som kejserlodsens kone og deltagerne kan også deltage i sansejagt

Sjov for hele familien i Lodsmuseet i Dragør.

Frem til og med fredag 7. juli fra kl. 11 til 16 er der sjov for hele familien på Danmarks Lodsmuseum på Dragør Havn. Kejserlodsens Kone alias historiefortæller Pernille Stockfleth fortæller finurlige historier om det spraglede liv på havnen, og hvordan det er at være gift med selveste Kejserlodsen.

Lodsens lærling
Børnene kan også blive Lodsens Lærling og der er også mulighed for at deltage i den spændende sansejagt, der tager deltagerne med rundt på museet. Her skal alle sanserne bruges for rigtigt at opleve livet som lods.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?