Truet af konkurs? Der er hjælp at hente på Amager

ANNONCE: Firma på Amager tilbyder hjælp til konkurs-truede virksomheder

Der er hjælp at hente, hvis firmaet er truet af konkurs

 

Det kan gå op, og det kan gå ned, hvis man driver egen virksomhed – og det er der flere og flere, der gør.

Vælger at blive selvstændige, arbejde hjemmefra – eller etablere større eller mindre virksomheder.

Så længe, det går godt, er der naturligvis ingen problemer – og banker, konsulenter og mange andre står i kø for at hjælpe og give gode råd.

Det er straks værre, når det går den anden vej: Mange virksomhedsejere i krise, oplever, hvordan de “gode” forretningsforbindelser pludselig stikker halen mellem benene – og det kan være svært at se, hvor der er hjælp at hente.

Men hvis man befinder sig i en sådan vanskelig situation, hvor man føler, at jorden skrider under virksomheden, så er der hjælp at hente. I første omgang ved at gå ind på www.k-h-d.dk.

“Konkurshjælp Danmark”
Her finder man “Konkurshjælp Danmark”, der til daglig holder til på Amager. Firmaet er specialiseret i at yde hjælp til konkurs-truede virksomheder – og i første omgang naturligvis helt at undgå, at konkursen bliver en realitet.

“Et selskab kan erklæres konkurs, hvis der foreligger insolvens. Vores mål er at undgå konkurs,” lyder det fra virksomheden, der har advokater, revisorer, tidligere konkursramte, psykologer, mentaltrænere, skatte- og ejendomseksperter og mange andre til rådighed. Et samlet stærkt hold som er klar til at hjælpe.

“Man er normalt insolvent, hvis man ikke kan betale sin gæld til tiden, og den manglende betalingsevne ikke kun er midlertidig. En konkurs kan imidlertid undgås, og det forsøger vi i det omfang, det er muligt, hos “Konkurshjælp Danmark,” oplyser virksomheden.

Hurtig reaktion
Firmaet råder til, at man kontakter det hurtigst muligt, hvis en truende konkurs nærmer sig:

“Jo før du kontakter os – desto bedre resultater vil vi opnå sammen med dig. Dette fordi en konkurs er en hård psykisk belastning for medarbejderne, virksomhedens ledelse, samt ikke mindst virksomhedsejeren. Omvendt, hvis der efter en fælles betragtning ikke kan undgås en konkurs, ja så findes der gode og fornuftige løsninger, for at kunne opretholde driften af virksomheden i andet regi, for nye aktiviteter, for at skabe nye veje, eller for at begrænse de personlige tab både psykisk og fysisk,” fortæller “Konkurshjælp Danmark.

Stærkt hold
Konkurshjælp Danmark har etableret et særdeles stærkt hold af individuelle personer som rådgiver hinanden indbyrdes og som kun indtræder efter behov. Dette betyder, at løsningerne er økonomisk rentable, samtidig med at de løses optimalt og fra flere sider.

“Banker, kreditorer, leverandører, produktion, personlige forhold, fogedret, skifteret, ændring af selskabets navn og adresse, skat, likvidator, kurator, diskretions udarbejdelse af virksomhedens ledelse m.v. gennemgår vi sammen med dig i ønsket omfang således, at den bedste løsning kan iværksættes,” oplyser “Konkurshjælp Danmark.”

“Vores rådgivning gør netop en forskel, da vi f.eks. også løser opgaver ved at indtræde som direktør, bestyrelsesmedlem eller ejer – herunder andre situationer, hvor ledelsen ønsker diskretion eller blot ønsker at begrænse de ubehagelige ting som følger med.”