Forrygende koncert på Bryggen

MUSIK: Udenfor Kulturhuset Islands Brygge er der fredag 4. august koncert med den hollandske sangskriver og multiinstrumentalist Bram van Langen, den engelske sangerinde Jordan Jackson, guitaristerne og sangerne Anders Wallin og Lee Robinson. Derudover medvirker sangskriveren og sangeren Linnéa Villén, der også er kendt under kunstnernavnet Le Nea.

Flere fremragende musikere medvirker ved koncerten på Bryggen.

Der er fredag 4. august fra kl. 16 til 18.30 koncert uden for Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18 med den hollandske sangskriver og multiinstrumentalist Bram van Langen og sangskriveren og sangerinden Linnéa Villén, der også er er kendt under navnet La Nea. Derudover medvirker sangskriverne og sangerne Anders Wallin, Lee Robinson og Jordan Jackson.

Inspireret af store stjerner
Kl. 16 står Bram van Langen på scenen. Han har turneret rundt i Europa med over 100 shows om året. Inspireret af Nick Drake, Jan Johansson, Paul Simon og Paul McCartney skaber Bram van Langens tænksomme tekster og poetiske melodier et varmt om roligt rum for lytteren.

Kl. 16.30 til 17.15 står Linnéa Villén alias Le Nea på scenen. Hun er oprindelig uddannet fløjtespiller fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, men udgav sidste år selvkomponeret musik, hvor hun optræder som sanger. Hendes musik har rødder i indie-poppen med inspiration fra Jonah Blacksmith og Bon Iver.

Dansk sangskat
Kl. 17.15 til 18.00 står Anders Wallin og Lee Robinson på scenen. De udgør duoen Hjertets sangskat. De spiller kendte og elskede sange fra 1920’erne og fem årtier frem. Duoen kommer med to guitarer, to stemmer og en stor kærlighed til sangene. Sangene blev oprindeligt skrevet eller sunget af blandt andet Poul Henningsen, Kai Normann Andersen, Liva Weel, Evert Taube, Otto Brandenborg, Lulu Ziegler, Bodil Kjer samt Grethe og Jørgen Ingmann.

Kraftfuld stemme og rytme
Kl. 18 til 18.30 synger Jordan Jackson. Hendes sange har de seneste år fået opmærksomhed på den københavnske musikscene. Hun er velbevandret i jazz, soul, pop og R&B synger sange om kærlighed, hjertesorg og selvbekræftelse. Med en varm kraftfuld stemme, sprudlende klaverakkorder og en groovy rytmesektion har hun en kraftfuld aura på scenen, der kendetegnes som fængslende og inderlig.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?