Guitarrock i Tårnby

KONCERT: Bandet Dear Amber holder koncert på Tårnby Hovedbiblioteks udendørsscene fredag 18. august.

Dear Amber – deltager i mini-festivalen

Fredag 18. august kl. 18 holder bandet Dear Amber koncert ved mini-festivalen ”Tårnby Live” på Tårnby Hovedbiblioteks udendørsscene foran Hovedbiblioteket på Kamillevej 10.

Dear Amber er et dansk alternativt rockband fra København. Bandet fandt sammen i 2019 og består af Ronni Jørgensen (vokal og guitar) Morten Leidecker (guitar), Kenneth Juul Larsen (bas) og Jan Ettrup-Mikkelsen (trommer).

De fire medlemmer har fundet sammen i et spændende lydunivers, der fortolker støjrocken på en ny måde, hvor referencerne er genkendelige, men tilsat ingredienser der på samme tid hylder historien og kigger fremad.

Helt egen vej
Dear Amber har fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock anno 2023 og er et tydeligt bevis på, at rocken i vækstlaget af dansk musik lever i bedste velgående. Dear Amber udgav i 2021 Ep’en “Sparks Equal Fall” der modtog flere flotte anmeldelser – det samme gælder for bandets liveperformance.

Debut EP’en er blevet fulgt op af et nyt egenproduceret minialbum der udkom i marts 2023 – “Echoes Always Fade” – hvor der er skuet op for lydlandskaberne, de interessante figurer, melodier og stemninger – og ikke mindst ambitionerne for fremtiden.

Tårnby Live
Tårnby Live er en minifestival, der sætter spot på lokale bands og gode fælles musikoplevelser. Igen i år præsenteres en håndfuld forrygende bands, der spænder bredt i genre og alder. I tilfælde af dårligt vejr rykker det indenfor i biblioteket.

Tårnby Live finder sted frem til søndag 20. august. Der skal bestilles billet på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?