Ny genbrugsbutik på Kastruplundsgade

GENBRUG: Mission Afrikas butik på Kastruplundgade 10 er blevet bygget om og moderniseret. Der er åbningsfest lørdag 19. august kl. 10.

Så er genbrugsbutikken i Kastruplundsgade blevet moderniseret, og det frivillige personale byder velkommen lørdag 19. august kl. 10

Af Lene Dam Jørgensen

I knap 30 år er der blevet langet masser af tøj, pynteting og meget, meget andet over disken i genbrugsbutikken på Katruplundgade 10 i Kastrup. Butikken har i alle årene været en sund og god forretning, der har givet et godt bidrag til Mission Afrikas arbejde i Afrika.

Men nu er det tid til at forny butikken, og butikken har netop været lukket, og et team af medarbejdere fra Mission Afrika Genbrug i Århus rykket ind i butikken, og sammen med de frivillige bygget de nyt inventar, moderniseret og får masser af nye varer ind.

God butik
“Butikken i Kastrup er en af vores gode og sunde butikker, hvor de frivillige gør et stort arbejde. Derfor er det også værd at se på, hvordan vi kan modernisere og optimere vores kvadratmeter til gavn for kunderne,” siger Mette Swartz, der er projektkonsulent i Mission Afrika Genbrug.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Både Else Malinowski (til højre) og Grethe Hansen (til venstre) ser frem til en større renovering og ombygning af butikken på Kastruplundgade 10. De er begge i ledelsen af butikken og sætte pris på det gode arbejdsfællesskab der er i butikken.

De frivillige i butikken har selv efterspurgt hjælp til en større opdatering af butikken, og de glæder sig derfor. De har også bidraget med flere ideer til, hvad der kan gøres, og hvordan en ombygning kan hjælpe dem i hverdagen.

– Jeg har været med i syv år, og i den tid har vi ikke bygget om som vi gør nu, og jeg er sikker på, det bliver godt og flot, siger Else Malinowski, der er med i ledelsen af Mission Afrika Genbrug.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Frivillige medarbejdere i Kastruplundsgade.

Efter en uges nedlukning åbner butikken op lørdag den 19. august kl. 10.00 – 14.00, hvor der er kage og kaffe til alle kunder.

Mission Afrika har 60 genbrugsbutikker i Danmark, og overskuddet fra butikkerne går til mange forskellige projekter i seks vestafrikanske lande. Mission Afrika har bl.a. fokus på skolegang, sundhedsklinikker, støtte til børn, unge og kvinder, kirkeplantning og fred og forsoningsarbejde.

Seneste artikler

 

Fik du læst?