Har du det godt med dig selv?

Ellers er psykoterapeut Line Rasmussen i Dragør parat til at hjælpe dig med sind eller krop…

Line Rasmussen

Man kan høre det allerede i samtalen i telefonen: Line er oprigtigt interesseret i andre mennesker.

Hun lytter interesseret, og hendes stemme bobler af livsglæde og engagement.

Ikke de værste egenskaber, når man som Line er psykoterapeut og arbejder med at hjælpe andre mennesker, der af den ene eller anden grundt har ondt i sjælen – eller i kroppen.

Mange kvalifikationer
For psykoterapeut Line Rasmussen, der har sin klinik på Stenbakken i Dragør, kan hjælpe både mænd og kvinder – i alle aldre – med mange af de psykiske eller fysiske skavanker, som vi mennesker bærer rundt på – og som langsomt tærer mere og mere på os.

Line har mange kvalifikationer til at yde den nødvendige hjælp: Hun er psykoterapeut, men også sygeplejerske og zoneterapeut og har således flere redskaber i værktøjskassen til de mennesker, der banker på hendes dør.

Overvægt og angst
Og der er allerede rigtigt mange, der har fået hjælp af Line: Mennesker, der har problemer med overvægt eller angst, mindreværdsfølelser, stress, ensomhedsfølelse, fysiske problemer i forbindelse med KOL, åndedrætsbesvær og meget andet.

Det kan være alle tænkelige psykiske vanskeligheder – forholdet til kolleger, partnere eller familie – eller tænkelige spørgsmål, hvor man føler, man er gået i stå i tilværelsen – og trænger til hjælp for at komme videre. I alle disse tilfælde vil Line være den perfekte sparringspartner.

Hjælper teenagere
Line har også i de senere år hjulpet en række teenagere, der i disse år og i særlig grad har problemer med dem selv: Det kan være præstationsangst, eller andre former for angst. Det kan være mindreværdsfølelser, ikke mindst fremskyndet af det store forbrug af sociale medier – eller angsten for ikke at blive eller være accepteret af andre.

Line har flest kvinder blandt klienterne, men mænd er også meget velkomne.

Mange mennesker har ønsker om at udvikle sig positivt i forskellige retninger. Hertil er Line noget nær den perfekte sparringspartner på grund af mange års erfaring med at lytte til – og hjælpe andre mennesker.

Altid åbent
Og så er hun utroligt fleksibel i forbindelse med sine konsultationer: Mange steder er der rigtig lange ventetider, når sjæl eller krop har brug for hjælp, men Line har ”altid åben”, som hun siger – og for resten også tid i weekenderne.

Line anvender bl.a. to ”pakker” til at løse op for de problemer, som klienterne kommer med.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Line anvender zoneterapi i behandlingen

Det kan være en holistisk kropsterapi med det formål at afhjælpe ubalancer og som består af bl.a. zoneterapi, nåleakupunktur (øret), aromaterapi, åndedrætsterapi, meditation m.m.

Behandlingen indeholder typisk: En kort samtale om aktuel fysisk og mental tilstand, zoneterapi af fødderne med essentielle olier samt nåle akupunktur i ørene.

Afhjælper ubalancer
Eller det kan være en holistisk samtaleterapi – en kombineret behandlingsform, hvor indgangsvinklen er sindet og bevidstheden via samtale. Formålet er at opnå healing af både sind og krop samt afhjælpe ubalancer, uhensigtsmæssig tankemønstre, mekanisme og strukturer.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Line Rasmussen

”Da vi alle er unikke, og “one size” ikke nødvendigvis “fits all” benytter jeg mig af flere metoder for at imødekomme den enkeltes behov, bl.a. positiv psykologi, coaching, mentaltræning, åndedrætsterapi og meditation,” forklarer Line.

Professionel hjælp
Det er ikke altid, at venner og bekendte, familie eller venner kan hjælpe, når livet er svært. Hvis man gerne vil videre i livet, krise eller blot opleve positiv fremgang privat eller på jobbet, så er det under alle omstændigheder en god idé at kontakte Line på Kontakt@line-rasmussen.dk.

Man kan også læse mere selv på Facbook-siden: Holistisk-Terapi Krop Sind & Ånd.