300 elever på Børnetour

I sidste uge var eleverne i 5. til 6. klasse i Tårnby på legepatruljekursus i Amagerhallen. Derudover var der også cykeleventen BørneTouren, hvor 300 elever deltog.

Klar til Børnetour

Mens de professionelle cykelryttere kører rundt i Spanien, så var der i sidste uge Børnetour på programmet samt ekstra bevægelse på skoleskemaet i Tårnby.

45 elever var først på legepatruljekursus i Amagerhallen arrangeret i samarbejde med Dansk Skoleidræt.

Eleverne kom fra Tårnby Kommunes 5. og 6. klasser og blev uddannet i, hvordan de kan sætte lege og bevægelsesaktiviteter i gang i frikvarterne. Ifølge arrangørerne var de unge kursister meget motiverede, modige og dygtige.

Formålet med legepatruljer er at styrke trivslen gennem elevdrevet leg i frikvarterne. Ældre elever er igangsættere af leg og bevægelse, så 0. til 3. klasse tilbydes nogle sjove og aktive pauser.

BørneTouren
Torsdag 7. september løb cykeleventen BørneTouren ad stablen, og her deltog cirka 300 elever fra 4. til 6. klasse. Selve BørneTouren er arrangeret i samarbejde med Amager Cykelring og Dansk Cykelunion. Formålet var at lave et trivselsfremmende arrangement, der inkluderede fysisk aktivitet

Dagen blev en stor succes. Der blev cyklet hurtigt, de fleste fik røde kinder og sved på panden, og alle kunne gå stolte hjem med en medalje om halsen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?