Årets Arkitekturpris overrækkes på biblioteket

ARKITEKTUR: Årets Arkitekturpris overrækkes mandag 2. oktober på Tårnby Hovedbibliotek. Der er også udstilling ved børn fra Nordregårdsskolen og Tårnby Lokalarkiv viser fotografier fra det tidligere Kastrup Glasværk.

Alleen omkring 1903. (Foto Tårnby Stads- og Lokalarkiv.)

Mandag 2. oktober uddeles Arkitekturprisen ved en reception på Tårnby Hovedbibliotek kl. 17 på Kamillevej 17. Det sker i anledning af Arkitekturens Dag. Arkitekturprisen uddeles hvert år til ejerne af et hus eller en bygning, der er blevet nænsomt istandsat og bevaret. Den gives af Bevaringsforeningen for Tårnby Kommune.

Nordregårdsskolen udstiller
Elever fra Nordregårdsskolen udstiller tillige på biblioteket deres syn på, hvad der skal bevares i Tårnby. De har brugt Tårnby Lokalarkivs særlige kortture, som udgangspunkt for, hvordan der engang så ud i kommunen. Tårnbys unge giver herefter deres bud på det, som de mener er  bevaringsmæssigt.

En elev sagde efter turen, at ikke meget længere så ud som i gamle dage i Tårnby. Det må man give vedkommende ret i…

Tårnby Lokalarkiv viser endvidere fotografier fra det tidligere Kastrup Glasværk, som endnu står som et klart minde i manges bevidsthed.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?