Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Byhus på Islands Brygge på hele 187 kvm med egen parkering

 

Velkommen til dette fantastiske 187 kvm rækkehus, der er en skjult perle i det eftertragtede Islands Brygge-område. Med en harmonisk kombination af moderne design og be­kvem­me­lig­he­der er dette hjem det ideelle tilflugtssted for den kræsne køber, der søger komfort, stil og beliggenhed.
Rækkehusets imponerende layout byder på 4 ekstraordinære soveværelser, der skaber et fristed for hver beboer. De 2 elegante badeværelser tilføjer både funktionalitet og luksus til hverdagen. Det smukt designede køkken og det åbne opholdsområde giver mulighed for samvær og hygge, mens tagterrassen åbner op for en helt særlig oase, hvor du kan nyde solopgange og solnedgange med en betagende udsigt over byen.
Den medfølgende egen parkering sikrer en praktisk løsning i en travl hverdag, mens beliggenheden tilbyder et utal af attraktioner. Oplev den unikke atmosfære på Islands Brygge med charmerende caféer, livlige begivenheder og en afslappende strandvige, der inviterer til rekreation ved vandet. Havnebadet er en oase for afslapning og motion, og med den korte afstand til indre København kan du nemt nyde alt, byen har at tilbyde.
Dette rækkehus er ikke bare et hjem, det er en livsstil. En mulighed for at omfavne det bedste af både moderne komfort og naturskønne omgivelser. Tag det første skridt mod en forbedret livskvalitet og kontakt os i dag for at opleve dette pragteksemplar på nært hold. Velkommen hjem!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01