Københavns Kantatekor i Store Magleby Kirke

KONCERT: Store Magleby Kirke inviterer søndag 8. oktober til en koncert ud over det sædvanlige med Københavns Kantatekor og solister, der opfører Giuseppe Verdis monumentale Requiem.

Københavns Kantatekor

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 8. oktober kl. 16 inviterer Store Magleby Kirke til en koncert ud over det sædvanlige med Københavns Kantatekor og solister, der opfører Giuseppe Verdis monumentale Requiem.

Orkestermusikere fylder kirken
Der er ved eftermiddagens koncert orkestermusikere på hver eneste ledige kvadratmeter, og det udvidede kor trækkes ned langs bænkerækkerne i Københavns Kantatekors opsætning af Giuseppe Verdis monumentale Requiem, som normalt er forbeholdt de allerstørste katedraler og koncertsale.

Københavns Kantatekor med orkester ledes af Torben H.S. Svendsen, der i år fejrer sit 25-års jubilæum som leder af Kantatekoret. Koret har under hans ledelse opført de allerbedste og mest krævende korværker.

Dygtige solister
De fire dygtige solister, som har fået opgaven at formidle Giuseppe Verdis Requiem  er Sofie Elkjær Jensen (sopran), Hanne Fischer (mezzosopran), Niels Jørgen Riis (tenor) og Jens Søndergaard (bas).

Det koster 150 kroner at høre koncerten, og billetter kan købes på Eventim hos Lille Væl, Badstuevælen 2A.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?