Påsken starter med politisk krigsmaskine

Byggesagsbehandlingen vedrørende det østlige byggefelt på havnen i Dragør har startet en politisk krig på Facebook.

Der bliver skudt med skarpt på Facebook i øjeblikket.

Kommunalbestyrelsens møde torsdag den 22. marts havde som et af punkterne på dagsordenen, byggesagen vedrørende det østlige byggefelt på havnen, som specifikt handler om de to byggesager for henholdsvis Café Espersen og Dragør Bådeværft.

Der hersker voldsom politisk uenighed om sagsbehandlingen og processen for godkendelse af de to byggerier hvilket lørdag kulminerede med et opslag af Kenneth Gøtterup (C) i Facebook gruppen DragørNyheder. Opslaget har ført til en heftig debat mellem borgere og politikere – ikke mindst politikere imellem er debatten hævet til noget der nærmer sig en Påskekrig.

Kenneth Gøtterup (C) skriver i opslaget på Facebook:
”Hør debatten om udviklingen af Dragør havn og det nye byggeri for Cafe Espersen og Bådeværftet. AOV har igen i denne måned udsat Cafe Espersens byggeansøgning, uagtet at deres ansøgning om byggeri overholder alle lokalplanens bestemmelser.

Klik på billedet for at se indslaget fra KB mødet d. 22. marts. Gå til #10 i oversigten.

Jeg er ganske enkelt rystet over den måde man behandler vores erhvervsdrivende på. To erhvervsdrivende vandt et udbud for et byggefelt. De har brugt penge og tid på at få tegnet deres byggeri. Det overholder alle regler, og så stopper man det politisk og vil have lavet det hele om. Men AOV vil ikke sige hvilke krav de stiller til Cafe Espersen, så hvordan skal de overhovedet agere i denne sag.

Jeg kan godt forstå, hvis man som erhvervsdrivende har mistet lysten til at investere i Dragør”.

Opslaget har ført til over 100 kommentarer mellem borgere og politikere og politikere imellem og det er ikke varme påskehilsner de sender til hinanden.
Du kan se og deltage i debatten i Facebook gruppen DragørNyheder her:

Klik på billedet for at komme til Facebook gruppen DragørNyheder

Vurdér selv om Dragør har brug for Diger eller forsvarslinjer og skyttegrave – eller begge dele.

Kort over Sydamagerstillingen og Tømmerupstillingen. Kilde: Dragør Lokalarkiv
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?