Amagerbank til politikerne i Dragør

I dennes uges udgave af Amager Bladet retter chefredaktør Jan Jeppesen den store kanon mod Dragørs politikere i sit “brev fra bladet” under overskriften “Mangelfuld dømmekraft”.

Amager Bladets chefredaktør skyder med skarpt mod Dragørs politikere. (Kanonstillingen på Kastrup Fort/Sundby anno 1920. Arkivfoto: Dines Bogø)

Det er forligsparterne bag det netop indgåede budgetforlig, Venstre, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet, som får et par kærlige ord med på vejen af chefredaktøren.

Blandt andet skriver Jan Jeppesen i forbindelse med de massive nedskæringer og etableringen af CWWP (Copenhagen White Water Park) følgende;

“Det er gift for en lille kommune som Dragør, der rutter med alt for få indtægter for at få “husholdningsbudgettet” til at løbe rundt. Desto mere beklageligt er det, at det samme flertal i forbindelse med præsentationen af budgettet har afsat 3,5 mil til udviklingen af Dragør Bypark (CWWP)”.

“Det nytter dog ikke, at politikerne ikke tør stå ved deres egne beslutninger – og i dette tilfælde manglende dømmekraft”, chefredaktør Jan Jeppesen, Amager bladet

DragørNyheder.dk spurgte et par af forligsparternes håndværkere om en kommentar til den ama’rkanske skudsalve og de ladede straks kanonerne;

Eik Dahl Bidstrup og Morten Dreyer skyder hurtigt tilbage på kritikken. (Kanonstillingen på Dragør Fort anno 1940-1941. Arkivfoto: Arkiv Dines Bogø)  

Borgmester Eik Dahl Bidstrup (V);

“Min respons bør rettelig gå direkte til Amager Bladet. Jeg har tænkt mig at invitere Jan Jeppesen på en kop kaffe, så han kan blive klogere på Dragørs budget. Det tyder på at der er nogle ting der er glippet for ham”, skriver Eik Dahl Bidstrup.

Morten Dreyer (O);

“Jan Jeppesen er en god gammel konservativ. Han kan ikke helt se hvad vi har gang i herude. Én ting er vandpark, men vi er altså bundet på hænder og fødder i forhold til økonomien”, siger Morten Dreyer.

Seneste artikler

 

Fik du læst?