Morten Dreyer: “Lidt substans i snakken om Asyllejren”

Vi har modtaget: Morten Dreyer (DF) har sendt et indlæg med bemærkninger til debatten om Copenhagen White Water Park (CWWP) og Asyllejren i Kongelunden.

Af Morten Dreyer, Formand for Dragør Børne-, Fritids- og Kulturudvalg

Lidt substans i snakken om Asyllejren (opdateret kl. 09.13)

Lejren ejes af Udlændingestyrelsen. De har nævnt, at de påtænker at sælge lejren. Hvornår det måtte ske vides ikke; det kan være i næste måned eller om 10 år, men om ikke ministeriet lige nu er gået i valgmode, så forsinkelser kan påregnes ?

Hvad de vil sælge lejren til vides ej heller, det kan være til skovrejsning eller til Dragør til fritidsaktiviteter. Hvad prisen de vil sælge for, kendes ej heller. Kan og vil Dragør betale beløbet?

Brugen af areal for andre vil være stærkt begrænset, da alle ændringer skal godkendes af Dragør.

Der kan ikke etableres boliger på arealet.

Når salget er besluttet, vil vi kunne komme videre. Indtil da er alle forslag rene Kandestøberier. Ingen kan med realiteterne i behold forudse det.

Hvis et køb bliver muligt, vil offentligheden naturligvis blive fuldt inddraget.

Med venlig hilsen


Morten Dreyer (DF)
Formand for Dragør Børne-, Fritids- og Kulturudvalg

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?