Nyt ansigt i ”Byrådet”

Alle fem partier i Kommunalbestyrelsen har suppleanter, der møder, når en af de 15 melder afbud i god tid. Onsdag aften havde Liste T indkaldt sin suppleant. Måske første gang at to generationer deltager i samme møde?

Af Dines Bogø

30. januar 2019. Ebbe og Lars Kyrø i salen på Kirkevej 7. (Privatfoto).

Alle fem partier i Kommunalbestyrelsen har suppleanter, der møder, når en af de 15 melder afbud i god tid.

Onsdag aften havde Liste T indkaldt sin suppleant. Måske første gang at to generationer deltager i samme møde?

Lars Kyrø (37 år) var med for første gang og den erfarne far Ebbe (63 år) var som sædvanlig på sin plads.

Lars, der bor på D. B. Dirchsens Allé, mødte for Ann Harnek. Lars er næstformand i Liste T, der i øvrigt var yderligere repræsenteret, da formanden vanen tror, lyttede med på tilhørerrækkerne og deltog i spørgetiden.

Vi andre ser og hører debatten live via nettet eller det kan genses på Kommune-tv hvor der er mulighed for at tage det i små bidder og med mulighed for at ”spole tilbage” i programmet for at genhøre noget, der måske lød forvirret. Du kan gense Kommunalbestyrelsesmødet herunder:

Klik på billedet for at gense Kommunalbestyrelsesmødet den 30. januar 2019. Kilde: Kommune-tv/dragoer.dk

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »