Dragørmesterskabet for Finjoller afgjort i med, mod og ingen vind

I den forgangne weekend blev det åbne Dragørmesterskab for Finnjoller afgjort på vandet ud for Dragør. En god start lørdag med vind i sejlene og gode sejladser blev afløst af en lidt for sløj vind søndag.

Foto: Dragør Sejlklub

Til stævnet var der samlet 26 Finnjoller fordelt med 1 fra Island, 5 fra Sverige og 20 fra Danmark som lørdag gennemførte 4 gode sejladser som efterfølgende blev afløst af aftenhygge for alle sejlerne på terrassen ved Dragør Sejlklub, hvor der blev trakteret med grillbøffer og lidt til halsen. Det hele, traditionen tro, ledsaget af mere eller mindre sandfærdige sørøverhistorier.

Søndag skulle det så afgøres, hvem der skulle tage sejren, æren og hæderen, men desværre ville vejrguderne det anderledes end de 26 deltagere, og efter et par timers venten på nok vind til at gennemføre en fair sejlads, besluttede banelederen og sejlerne i fællesskab at aflyse dagens planlagte sejladser.

Finjollerne var klar på havnen i Dragør søndag formiddag men kom aldrig i vandet. Foto: DragørNyheder.dk

Således blev det lørdagens resultater, der også blev stævnets endelige resultater. Det betød, at vinderen af det åbne Dragørmesterskab for Finnjoller 2019 blev Otto Strandvig fra Kongelig Dansk Yachtklub.

“Vi fik 4 gode sejladser lørdag og var helt enige med stævneledelsen om at aflyse sejladsen søndag. Det er bedre at stoppe mens legen er god”, sagde en smilede vinder Otte Strandvig med glimt i øjet. Aflysningen søndag betød således at han kunne hive Dragørmesterskabet i hus efter lørdagens indsats. Foto: DragørNyheder.dk

Nr. 2 blev Peter Overup fra Malmø Segelselskab og nr. 3 Michael Staal fra Dragør Sejlklub. På trods af manglende vind søndag udtrykte sejlerne stor tilfredshed med arrangementet, og de vender tilbage i 2020 hvor man håber på deltagelse af mere end 30 joller, oplyser formand i Dragør Sejlklub Mik Jensen til DragørNyheder.dk

Herunder kan du se den samlede resultatliste fra weekendens Finjollestævne:

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?