Dragør med 10 mand vinder igen takket være 17-årigt stortalent

Dragør Boldklub (DB) er stadig ubesejret tophold i Serie 1 efter en dramatisk kamp mod Hellas, som endte med en kneben sejr på 3-2 trods en spiller i undertal i de sidste seks minutter plus lidt tillægstid.

DB´s Jamie Carter med en jubelscene da sejren syntes at være hjemme i dagens intense kamp mod Hellas. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Efter en lige kamp, hvor både initiativ og føringer bølgede frem og tilbage, har DB nu formået at samle hele 19 af 21 mulige point i rækken, og træner Henrik Gundersens ambition om oprykning lever i bedste velgående.

I lørdagens kamp i strålende solskin på opvisningsbanen i Dragør var det gæsterne, som kom bedst fra start på en scoring af den tidligere DB-spiller Andri Astporsson, men 2 minutter før pausen fik hjemmeholdet udlignet, da den blot 17-årige Mathias Rahbek scorede på sin første boldberøring efter at have afløst Jannik Madsen. Det unge stjernefrø har nu scoret i tre hjemmekampe i træk!

Mathias Rahbek´s første scoring i dagens kamp mod Hellas indtraf få minutter efter han havde afløst Jannik Madsen. På billedet jubler “K” efter Rahbek´s fuldtræffer. Hellas målmand bider lidt i græsset. Foto: DragørNyheder.dk

DB var under pres i 2.halvleg, men efter en Hellas-scoring og 10 hårde minutter grundet en advarsel til Jonathan Bligaard, lykkedes det hjemmeholdet at ride stormen af, og på et selvmål lykkedes det endda at bringe balance i regnskabet.

Den underholdende kamp var nu på vippen, og kun en formidabel dobbeltredning af vikar-målmanden Michael Olsen forhindrede, at Hellas på ny kom foran. Olsen afløser efter al sandsynlighed Mads Glæsner resten af sæsonen, da sidstnævnte er ude med en korsbåndsskade resten af sæsonen.

Slem skadessituation i DB

I det hele taget må skadessituationen efterhånden bekymre cheftræner Henrik Gundersen, for ud over målmand Glæsner er også Frederik Glendorf (brækket ankel), og Frederik Frost ude i længere tid.

En af dem, som VAR med, var som nævnt den blot 17-årige Mathias Rahbek. Og med godt otte minutter tilbage afgjorde han kampen til DB’s fordel, da han var på pletten efter et frispark i højre side.

Den unge Rahbek sender bolden i nettet til 3-2. Hellas målmand syntes at være på en lille skovtur i forhold til bolden. Foto: DragørNyheder.dk

Kort efter så Jonathan Bligaard igen gult, hvilket betød, at hjemmeholdet måtte spille resten af kampen i undertal. Naturligvis pressede gæsterne på, og i tillægstiden var det meget tæt på udligning, men bolden hoppede DB’s vej.

Før kampen var der blomster og gratulationer til DB’s Kristoffer ”K” Enoch, som i sidste uges kamp mod Østerbro IF rundede sin kamp nr.100 for klubben, hvilket blev behørigt markeret inden kampen.

100 kamps jubilar Kristoffer “K” Enoch får overrakt en buket blomster af seniorformand i Dragør Boldklub Simon B. Kristensen. Foto: DragørNyheder.dk

Efter slutfløjtet blev den sjette sejr i syv kampe også fejret af både fans og spillere, for de tre point betyder, at DB nu fører deres række med fem points marginal til Vigerslev BK. Målscoren er på imponerende +15, og nu venter en udekamp mod CBS Sport i næste weekend, inden næste hjemmekamp på opvisningsbanen finder sted lørdag d. 5.oktober kl.13, hvor modstanderen er Frederiksholm Sydhavnen.

Se billedegalleri fra kampen herunder:

Seneste artikler

 

Fik du læst?