A27 vinder over landsholdet!

Det blev til en flot 3-0 sejr til talentsamarbejdet A27, inklusive adskillige Dragør-spillere, som mandag eftermiddag mødte det såkaldte Futurelandshold i en træningskamp i Ballerup. Kampen blev spillet med både U15 og U16-spillere, og her var spillerne fra Dragør, Kastrup og AB Tårnby altså bedst.

Foto: A27

Af Henrik Hvillum

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen var også godt tilfreds med holdets indsats i kampen.

– Jeg synes, vi spillede en rigtig fin kamp, hvor vores pres fungerede rigtig godt og var med til at sætte DBU-holdet under konstant tryk. Som jeg ser det, var vi også mindst lige så gode på bolden som dem, og så havde vi lige den fysiske fordel med os. Men jeg er også stolt af, at vi faktisk tør spille med dem og viser, hvor meget vi kan fodboldmæssigt, siger Emil Kjersgaard Hansen.

Foto: A27

A27-DBU future øst: 3-0 (2-0)

1-0: Carl Støvring Johnsen
2-0: Carl Støvring Johnsen (assist: Jeppe Sommer)
3-0: Tobias Damkær (assist: Carl Støvring Johnsen)

Seneste artikler

 

Fik du læst?