Dragørgolfspiller lavede hole-in-one og vandt en bil!

Hans Palm Jensen er godt kørende. Den 77-årige golfspiller fik opfyldt, hvad mange drømmer om, da han scorede en hole-in-one på Dragør Golfklubs hul 9. Det er der mange før ham, der har gjort, men heldigt for Hans Palm Jensen skete det på Herredagens åbne turnering Invitational 2019, og så var han med et drømmeslag en bil rigere.

Af Henrik Hvillum

Hovedpræmien var nemlig en Honda Jazz 1,5 Sport sponseret af Bjarne Pape Biler A/S på Amager til en værdi af 210.000 kr. på gadeplan.

Hans Palm Jensen har spillet golf i 20 år, og det var hans første hole-in-one, og som han siger, nok også det eneste. Men skidt med det, for succesoplevelsen kan ingen jo tage fra ham:

”Det var helt surrealistisk, for jeg så ikke selv bolden gå i hul. Jeg så bare, at den havde den rigtige retning, og da jeg kom op på green, var den god nok”, siger Hans Palm Jensen, der normalt ikke er en person, der lader sig rive med. Det gjorde han utroligt nok heller ikke her.

”Man kan være heldig og få noget ud af det, og man kan være heldig og bare få en flaske whisky ud af det. Jeg var heldig at ramme den rigtige dag”, fortæller den jordnære mand.

Hans Palm Jensen kører til daglig i en leaset Peugeot 108. Fremover er han Honda-kører…

Hovedpræmien, en Honda Jazz 1,5 Sport, til en værdi af 210.000 kr. sponseret af Bjarne Pape Biler A/S på Amager.
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?