12-årige Molly: Hjælp – vi mangler en sponsor!

Itosukai Karate Klub på Møllelodden i St. Magleby er blandt landets bedste karateklubber. Cheftræner Tejs Damkjær er samtidig Danmarks landstræner, mens Rikke Linck er talenttræner og ansat af Dansk Karateforbund. Selv om man er blandt landets bedste, er man i Dragør ved at gå ned på udstyr; mere specifikt måtter.

12-årige Molly Bak Lohse har vundet et væld af medaljer, blandt andet en guldmedalje ved DM sidste år. Foto: Henrik Hvillum / DragørNyheder.dk

Faktisk har de 125 medlemmer af klubben måttet træne på de samme måtter siden grundlæggelsen i 1991, men nu er underlaget så hårdt medtaget, at det trænger til en udskiftning. Det vil koste ca. 40.000 kroner, som klubben selv må betale, og i den anledning har man planlagt et sponsor-event den 10. november. Problemet er bare, at man mangler sponsorer!

Det gjorde 12-årige Molly Bak Lohse noget ved og kontaktede DragørNyheder, som naturligvis gerne bringer hendes bøn videre, så klubben så at sige kan holde sig på måtten…

”Alle klubbens medlemmer er blevet bedt om at finde en personlig sponsor, som skal støtte os til eventet i næste måned. Her står vi blandt andet og sparker til nogle træningspuder i tre minutter. Jo flere spark, jo flere penge tjener vi til måtterne, hvis man f.eks. sponsorerer med 5 kr. pr. spark. Vi har også mange forældre og bedsteforældre, som allerede støtter os med et fast beløb, men vi mangler støtte fra de lokale virksomheder”, fortæller Molly Bak Lohse.

Itosukai Karateklub i Dragør har i tidens løb vundet over 250 DM-medaljer og haft over 20 kæmpere på landsholdet. I øjeblikket er fire af slagsen inde i landsholdsvarmen. Derudover er over 50 kæmpere blevet gradueret med det sorte bælte.

Ønsker man at at støtte klubben, enten direkte eller som sponsor ved eventet den 10. november, kan man kontakte Molly Bak Lohses mor Christina Lohse på mail: kukilohse@gmail.com

I øjeblikket har Molly Bak Lohse grønt bælte, men til december venter en graduering og et brunt bælte. Foto: Henrik Hvillum / DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?