12-årige Molly: Hjælp – vi mangler en sponsor!

Itosukai Karate Klub på Møllelodden i St. Magleby er blandt landets bedste karateklubber. Cheftræner Tejs Damkjær er samtidig Danmarks landstræner, mens Rikke Linck er talenttræner og ansat af Dansk Karateforbund. Selv om man er blandt landets bedste, er man i Dragør ved at gå ned på udstyr; mere specifikt måtter.

12-årige Molly Bak Lohse har vundet et væld af medaljer, blandt andet en guldmedalje ved DM sidste år. Foto: Henrik Hvillum / DragørNyheder.dk

Faktisk har de 125 medlemmer af klubben måttet træne på de samme måtter siden grundlæggelsen i 1991, men nu er underlaget så hårdt medtaget, at det trænger til en udskiftning. Det vil koste ca. 40.000 kroner, som klubben selv må betale, og i den anledning har man planlagt et sponsor-event den 10. november. Problemet er bare, at man mangler sponsorer!

Det gjorde 12-årige Molly Bak Lohse noget ved og kontaktede DragørNyheder, som naturligvis gerne bringer hendes bøn videre, så klubben så at sige kan holde sig på måtten…

”Alle klubbens medlemmer er blevet bedt om at finde en personlig sponsor, som skal støtte os til eventet i næste måned. Her står vi blandt andet og sparker til nogle træningspuder i tre minutter. Jo flere spark, jo flere penge tjener vi til måtterne, hvis man f.eks. sponsorerer med 5 kr. pr. spark. Vi har også mange forældre og bedsteforældre, som allerede støtter os med et fast beløb, men vi mangler støtte fra de lokale virksomheder”, fortæller Molly Bak Lohse.

Itosukai Karateklub i Dragør har i tidens løb vundet over 250 DM-medaljer og haft over 20 kæmpere på landsholdet. I øjeblikket er fire af slagsen inde i landsholdsvarmen. Derudover er over 50 kæmpere blevet gradueret med det sorte bælte.

Ønsker man at at støtte klubben, enten direkte eller som sponsor ved eventet den 10. november, kan man kontakte Molly Bak Lohses mor Christina Lohse på mail: kukilohse@gmail.com

I øjeblikket har Molly Bak Lohse grønt bælte, men til december venter en graduering og et brunt bælte. Foto: Henrik Hvillum / DragørNyheder.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?