Fra Dragør til Dubai

Christian Wøldike Kilsdal fra Dragør Rugby Klub drager i december måned til Dubai for at trække i den rød-hvide trøje for det danske U19-rugbylandshold.

Christian Wøldike Kilsdal skal snart i kamp for det danske U19 rugby-landshold i Dubai. Foto: Daniel Storch

I mandags, den 14. oktober, blev det offentliggjort, at Christian Kilsdal er udvalgt til en af de 12 pladser på U19-landsholdet, der stiller op i en af de mest kendte syv-mandsrugbyturneringer i verden: Dubai Sevens, skriver Dragør Rugby Klub (DRK) i en pressemeddelelse.

Christian Kilsdal startede sin rugbyrejse i Dragør Rugby Klub, og han er den første af forhåbentlig mange spillere fra klubben, som får mulighed for at repræsentere Danmark. Siden han startede klubben tilbage i 2014, har Christian udviklet sig rigtig meget ved at passe sin træning og deltage i flest mulige stævner.

Han hjælper desuden med at træne de yngre spillere i DRK, og i de sidste par år har Christian trænet og spillet i DRK’s samarbejdsklub Speed i Tårnby.

Udvælgelsen til U19-landsholdet er foregået siden april, hvor Christian sammen med mange andre dygtige U19-spillere har trænet benhårdt for at nå målet om at blive udtaget til holdet, der skal spille i Dubai i december. Udover klubtræninger, har han deltaget i adskillige landsholdssamlinger og har været udtaget til flere udenlandske turneringer i år, heriblandt Bologna Sevens og Krakow Sevens.

“Vi er stolte af Christians udtagelse til U19 landsholdet. Han har altid været aldersrepræsentanten i vores nu 5 år gamle klub, og bliver nu naturligt nok klubbens første landsholdsspiller. Men udover at være en formidabel spiller hjælper Christian også med at træne klubbens unge spillere og er en fantastisk rollemodel for dem på og udenfor banen”, siger DRK’s formand  og grundlægger Jens Aage Skare Nelsen om klubbens første landsholdsspiller nogensinde.

Dragør Rugby Klubs formand Jens Aage Skare Nielsen er stolt over, at klubben nu kan mønstre en landsholdspiller. Foto: Daniel Storch

Fakta

Dragør Rugby Klub træner mandage og onsdage, og har hold fra U6 til U16 samt touch rugby for børn og voksne.

Her kan du finde mere info om Dragør Rugby Klub:

Facebook: https://www.facebook.com/DragorRugby/

Instagram: https://www.instagram.com/dragoerrugbyklub/

Christian Wøldike Kilsdal har allerde spillet en træningskamp for det danske landshold. Det var i Krakow i Polen. Foto: Privat
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »