Liva blev årets ungdomssejler

Hun har udviklet sig flot gennem hele sæsonen og er til hver træning mødt op med smil på læben og masser af energi, uanset vind og vejr. Derfor var det 14-årige Liva Danner Nielsen, der til sin egen store overraskelse blev årets ungdomssejler i Dragør Sejlklub og modtog Sparekassen Sjællands legat på 1000 kroner.

En storsmilende Liva med legat og titlen som årets ungdomssejler

Hvert år ved sæsonafslutning uddeler Sparekassen Sjælland et legat til et af Dragør Sejlklubs ungdomsmedlemmer. Legatet uddeles efter indstilling fra ungdomsafdelingens trænere. I 2019 faldt valget på 14-årige Liva Danner Nielsen, der gennem sæsonen har udviklet sig rigtig flot og uanset vejr og vind har mødt op på havnen med smil på læben og fuld af energi.
Liva sejler optimistjolle. På sigt har hun planer om at gå over til tomandsjolle og vil også gerne deltage i sejladser.

Tomandsjolle giver en at dele med
Planen om at gå over til tomandsjolle begrunder Liva med, at hun gerne vil have én at dele oplevelserne og beslutningerne med.
Uddelingen af Sparekassen Sjællands legat på 1000 kroner finder normalt sted ved standernedhaling, der markerer afslutningen på sæsonen. Da Liva ikke kunne være til stede ved standernedhaling, modtog hun i stedet hæderen ved ungdomsafdelingens sidste træning.

– Jeg blev ret overrasket. Jeg var slet ikke klar over, at mine trænere havde indstillet mig, udtaler Liva.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?