Dragør Håndboldklub får legat på 20.000 kr.

Et flot legat på 20.000 kr. var det givtige udbytte af Københavns Lufthavns gavehumør. Det skete i forbindelse med lufthavnens eget ”Kære Nabo”-arrangement mandag aften, hvor der dels blev orienteret om nye tiltag i lufthavnen, og hvor fem lokale foreninger blev hædret med et legat. En af dem var altså Dragør Håndboldklub (DHK).

Spillertøj, nye bolde og rejser til stævner er noget af det, de 20.000 kr, skal gå til. Det er William Jacobsen yderst til højre. Foto: CPH

”Det er megafedt, nu kan vi endelig få nogen penge til klubben, dem har vi ikke haft så mange af før. Nu kan vi endelig komme ud til nogle fede stævner, få noget ordentligt spilletøj og måske nogle nye bolde”, jublede William Jacobsen, som er spiller og hjælpetræner i Dragør Håndboldklub, til TV2/Lorry i forbindelse med legatuddelingen.

Ud over Dragør Håndbold Klub modtog også Tårnby Teater, ”Ildsjælene”, Tårnby Skøjteklub og Basketballklubben Amager legater fra Københavns Lufthavn. Foto: CPH

Lufthavnen værdsætter, at foreningerne samler folk i lokalområdet, får et fællesskab, noget at være sammen om, fremmer den personlige udvikling og skaber glæde i lokalsamfundet. Foreningerne skal bidrage til det lokale engagement og gerne inddrage de frivillige hjælpere, som det blandt andet hedder i hensigtserklæringen.

Ud over DHK modtog også Tårnby Teater, ”Ildsjælene”, Tårnby Skøjteklub og Basketballklubben Amager legater fra Københavns Lufthavn. Modtagerne er mindre foreninger og klubber, som sjældent får opmærksomhed, og som regel står nederst på prioriteringslisten, når der skal uddeles offentlige støttekroner.

Foto: CPH

”Det er jo ikke lønnen, der driver værket, det er en helt anden motivation vi taler om. Vi elsker at se drengene udvikle sig, og jeg kan virkelig mærke, at det betyder mere end jeg havde regnet med at blive anerkendt. Det gør også, at man gider at gå ned i klubben igen i weekenden, selv om man måske hellere ville blive hjemme på sofaen, især hvis det regner”, sagde Dragør Håndboldklubs formand (og hjælpetræner) Signe Arvin til TV2/Lorry under arrangementet i lufthavnen.

Signe Arvin (i blå trøje) glæder sig over anerkendelsen og de 20.000 kr. i legat fra Københavns Lufthavn. Foto: CPH
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?