Kom med til julehygge i Dragør Boldklub

Kan du bare ikke få nok af julen, og elsker du traditioner, juleknas og duften af gran, så har du nu mulighed for, at komme med til god klassisk julehygge i Dragør Boldklub.

Dragør Boldklub åbner dørerne for både medlemmer og ikke medlemmer. Det betyder at alle er velkommen forbi til julehygge i boldklubbens klubhus i Dragør den 15. december fra kl. 14-16 hvor der bliver budt på æbleskiver, varm kakao og gløgg. Du kan også købe familiens juletræ med hjem. De sælger nemlig Nordmangrann på helt op til 230 cm – og med i købet støtter du boldklubben!

Dragør Boldklub, med mere end tusinde medlemmer, er den ældste boldklub på Amager og dateres helt tilbage til 1907. I Dragør Boldklub handler det om fodbold, frisk luft og holdånd og det er blandt andet også dét klubben gerne vil dele, med både medlemmer og alle andre interesserede, i forbindelse med juleinvitationen.

Hvad: Julehygge i Dragør Boldklub
Hvor: Klubhuset, Halvejen 5, 2791 Dragør
Hvornår: Søndag den 15. december kl. 14-16.
Hvem: Alle interesserede er velkommen, børn, voksne, familier kom bare an.
Tilmelding: Gerne via boldklubbens facebookside her

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?