To talentfulde Dragør-spillere udtaget til DBU-samling

DBU har udtaget spillerne til årets første talentsamling for U13- og U14-årgangen i starten af februar. Allerede før årsskiftet var de to Dragør-drenge Pelle Søgaard (U13) og Jakob Amstrup Willer (U14) inde og snuse til landsholdsmiljøet.

Jakob Amstrup Willer (tv) og Pelle Søgaard er udtaget til DBU’s talentsamling i februar. Foto: A27.dk

Det var tydeligvis en succes, for både den offensive midtbanespiller Søgaard og den venstrebenede forsvarsspiller Willer har fået genvalg til næste samling. Førstnævnte var endda med til flere samlinger i løbet af efteråret, mens Jakob Willer havde en del skadesproblemer.

Nu er han dog frisk igen, og selv om spillere fra de allerstørste klubber også er udtaget, har begge de to Dragør-talenter formået at vise så højt niveau, at man fra DBU’s side fortsat gerne vil se dem an.

I Dragør Boldklub er man naturligvis glade for, at to af klubbens egne ”produkter” er dygtige nok til at være med på landsholdsniveau i deres respektive årgange.

”Der er tale om to vidt forskellige spillere. Jakob Willer er en spillende venstrebenet forsvarsspiller, i stil med Daniel Agger, så det er næsten blevet A27’s speciale at lave dygtige venstrebenede forsvarsspillere.

Pelle Søgaard er en lille, men teknisk superdygtig midtbanespiller, med et godt blik for spillet, og god i det fremadrettede spil. Vi er superstolte over, at vores  overbygningsprojekt virker, fordi det er en bevist strategi, at vi altid skal have U-13-U15 spillere med inde over DBU’s talentcenter”, siger Dragør Boldklubs ungdomsformand Søren Karlsen.

Dragør Boldklubs ungdomsformand Søren Karlsen er stolt over, at A27’s strategi har båret frugt. Foto: Dragørnyheder.dk

I 2019 var U13-spilleren Adam Choukri også udtaget til alle DBU-samlinger, men han er ifølge A27’s hjemmeside skiftet til Brøndby IF i vinterpausen.

Læs mere: http://a27.dk/

Seneste artikler

 

Fik du læst?