Landevejscykling for kvinder

Mange kvinder tøver med at melde sig ind i en cykelklub, fordi de ikke føler sig rutinerede nok, men nu er der ingen undskyldninger længere. Dragør Cykelklub tilbyder i foråret et træningsforløb kun for kvinder, og der er både plads til dig, som er ny, og dig, der har cyklet på landevej før.

Foto: Martin Paldan

Af Pia Melander Guilbert

Er du kvinde, og drømmer du om at cykle i klub. Så er muligheden der dette forår. Erfaringen viser, at mange kvinder tøver med at melde sig ind i en cykelklub, fordi de tænker, at de ikke er rutinerede nok. Det vil Dragør Cykelklub nu gøre noget ved!

Lån en cykel
Tirsdag d. 24. marts kl. 19 er der informationsmøde på 1. sal i Hollænderhallen. Du kan allerede nu gå ind på klubbens Facebookside og tilmelde dig til mødet. På holdet bliver der både plads til kvinder, der aldrig har cyklet landevejscykling før, og dem, der er mere rutinerede. Har du ikke en racercykel, er det muligt at låne de første par gange. Cykelhjelm er obligatorisk, men du kan sagtens komme i gummisko, for du behøver ikke at køre med klikpedaler for at være med.

Der kommer løbende mere information på facebooksiden, så hold dig orienteret der og tilmeld dig informationsmødet d. 24. marts.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?