6-0 sejr til Dragør lover godt for forårssæsonen

Dragør Boldklub (DB) ligger som bekendt på 1. pladsen i Serie 1, og som bekendt har både cheftræner Henrik Gundersen og spillerne være klare i mælet: Oprykning til københavnsserien er sæsonens helt klare mål!

Dragør-spillerne sprudlede i træningskampen mod Tårnby FF og vandt 6-0. Arkivfoto: DragørNyheder.dk

Derfor er der planlagt flere træningskampe i både februar og marts, så spillerne er helt klar til forårssæsonen, der skydes igang i slutningen af marts.

Den første træningskamp i sidste weekend endte 3-3 mod Sundby Boldklub, og lørdag formiddag var de gulblusede igen i aktion. Denne gang på Uganda Ground mod Tårnby FF’s andethold, som dog var forstærket med et par førsteholdsspillere.

DB stillede op med en bred trup, inklusive hele 6 udskiftere, hvilket tydeligvis er et signal fra cheftræner Henrik Gundersen om, at alle mand får chancen for at spille sig på holdet til de kommende kampe. Det rapporterer forsvarsspilleren Frederik Riber Larsen til DragørNyheder. Ham vender vi tilbage til…

Matthias Rahbek kom godt fra start og kanonerede et frispark op i venstre hjørne efter et lille kvarters spil til 1-0. DB havde generelt overtaget og sad på alt spillet i første halvleg. Især højrebacken Mikkel Merser havde mange gode indlæg og rush op ad højrekanten.

Stortalentet Mathias Rahbek indledte målscoringen  mod Tårnby FF. Arkivfoto: DragørNyheder.dk

Flere spillere tilbage efter skadespauser

Der var glædeligt gensyn med forsvarsgeneralen (og anfører) Jacob Holmegaard, der har været savnet i længere tid, grundet et langt skadesforløb. Heldigvis lignede han sig selv og styrede DB-defensiven med hård hånd. Tilskuerne kunne også glæde sig over at få Kristoffer Enoch at se på grønsværen igen. ”K” har ligeledes været langtidsskadet, hvilket holdt ham ude det meste af efteråret.

Men med god vilje og en beslutsom indstilling fik Enoch vist, at han er tilbage i fuld vigør.  Han blev nemlig hattrickhelt for DB. Altså tre mål i samme kamp! Ganske vist var det kun en træningskamp, men skarpheden lover godt for forårets vigtige kampe.

Jannik Madsen kom ligeledes måltavlen med et velplaceret langskud, mens Viktor Ziegler blev eneste  målskytte i anden halvleg med DB’s sjette træffer i kampen, som faldt blot to  minutter før sidste slutfløjt.

Der var også gensyn til Frederik Riber Larsen, der er hjemvendt fra et udvekslingsophold i Mexico. Det var ikke svært at gennemskue, at han nok har fået en taco for meget, da han snublede og var ved at give bolden væk, da han blev skiftet ind i forsvaret fra starten af 2. halvleg.

Alt i alt en fin træningskamp af DB, som især dominerede kampen i 1. halvleg og allerede var foran 5-0 ved pausen. Luften gik af ballonen i 2. halvleg, men sejren blev dog kørt sikkert i hus, og cheftræner Henrik Gundersen fik set alle sine spilleres form an.

Cheftræner Henrik Gundersen (tv) i samtale med DragørNyheder Arkivfoto: DragørNyheder.dk

 

 

Målscorere:

 

Mathias Rahbek – 1

Kristoffer Enoch – 3

Jannik Madsen – 1

Viktor Ziegler – 1

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »