To tabte træningskampe giver noget at arbejde med

Dragør Boldklub (DB) er i fuld gang med forberedelserne til anden halvdel af sæsonen i Serie 1, hvor man jo inden forårets kampe ligger til oprykning.

Dragør Boldklub har tabt sine seneste to træningskampe. Dog mod højere placerede modstandere. Foto: DragørNyheder.dk

De seneste par træningskampe har dog vist, at der er et stykke arbejde der skal gøres, såfremt Henrik Gundersens tropper skulle sikre sig avancement til Københavnsserien.

I forrige weekend tabte DB med 2-4 til Kastrup, som stillede med et forstærket hold af københavnsseriespillere, og med mange nye forstærkninger, som er kommet til hen over vinteren.

I den forgangne weekend mødte man endnu engang en lokal modstander i form af Fremad Amager, som stillede med divisionsreserverne. Det blev ifølge Frederik Riber Larsen, som selv deltog i kampen, en hæsblæsende forestilling.

Ikke kun på grund af det ublide vejr, men også på måltavlen, hvor man niveaumæssigt var fint med, og mod en modstander, som inden anden turneringshalvdel ligger på en fjerdeplads i københavnsserien, altså rækken over DB. Det sluttede med en sejr til Fremad Amager på 4-3.

Målskytter for DB var Andreas Steffensen, Frederik Glendorf og Kristoffer ”K” Enoch.

Der er godt en måned til den første turneringskamp, og i de kommende to weekender møder man henholdsvis B1903 og bornholmske Rønne. Herefter venter en træningslejr inden den første turneringskamp i slutningen af marts.

Cheftræner Henrik Gundersen (tv) i samtale med Henrik Hvillum, DragørNyheder.dk Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »