Fremad Amagers kampe fortsat uden tilskuere

For de af øens beboere, som havde håbet på at kunne følge Fremad Amagers kampe i 1. division, er der fortsat nedslående nyheder. I klubben vælger man nemlig fortsat at følge myndighedernes anvisninger, hvilket betyder, at man kun må slippe ganske få akkrediterede personer ind.

Fremad Amager kommer til at spille fredagens hjemmekamp i 1. division mod Kolding uden tilskuere. Foto: Fremad Amager

I fredags hed det på klubbens hjemmeside at ”der er nu en ny udvikling i sagen omkring afviklingen af kampe i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen. Påbuddet gør sig nu gældende for den resterende del af marts måned. Dette betyder desværre, at Fremad spiller to hjemmekampe i Sundby uden tilskuere på lægterne, og uden medrejsende fans til to udebanekampe”.

”Der er et påbud om, at vi ikke må lukke publikum ind, og det er blevet stadfæstet i dag. Divisionsforeningen har diskuteret, hvorvidt der skulle åbnes op for, at der skulle lukkes op for 1000 tilskure, men det nuværende påbud ændrer sig ikke, så det gælder fortsat til slutningen af marts”, siger Fremad Amager Elites kommunikations og content manager Michael Larsen.

Der er et lille håb om, at der åbnes for tilskuere til hjemmekampen mod Næstved d. 29. marts, men det afhænger naturligvis meget af den generelle situation med corona-virusen, at det er for tidligt at love noget.

”Vi følger med i nyhederne og forholdet os til hvad f.eks. statsministeren siger, og så følger Divisionsforeningen de anbefalinger. Derfor har vi lige nu påbud om, at vi ikke må lukke nogen som helst ind, ud over akkrediterede, officials, dommere og tv-hold” fastslår Michael Larsen.

I den forgangne weekend smed Fremad Amager en 1-0 føring væk og tabte med 1-2 ude til Skive i 1. division. Skulle man alligevel have lyst til at se kampens højdepunkter, kan man klikke på nedenstående link:

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »