Fremad Amagers kampe fortsat uden tilskuere

For de af øens beboere, som havde håbet på at kunne følge Fremad Amagers kampe i 1. division, er der fortsat nedslående nyheder. I klubben vælger man nemlig fortsat at følge myndighedernes anvisninger, hvilket betyder, at man kun må slippe ganske få akkrediterede personer ind.

Fremad Amager kommer til at spille fredagens hjemmekamp i 1. division mod Kolding uden tilskuere. Foto: Fremad Amager

I fredags hed det på klubbens hjemmeside at ”der er nu en ny udvikling i sagen omkring afviklingen af kampe i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen. Påbuddet gør sig nu gældende for den resterende del af marts måned. Dette betyder desværre, at Fremad spiller to hjemmekampe i Sundby uden tilskuere på lægterne, og uden medrejsende fans til to udebanekampe”.

”Der er et påbud om, at vi ikke må lukke publikum ind, og det er blevet stadfæstet i dag. Divisionsforeningen har diskuteret, hvorvidt der skulle åbnes op for, at der skulle lukkes op for 1000 tilskure, men det nuværende påbud ændrer sig ikke, så det gælder fortsat til slutningen af marts”, siger Fremad Amager Elites kommunikations og content manager Michael Larsen.

Der er et lille håb om, at der åbnes for tilskuere til hjemmekampen mod Næstved d. 29. marts, men det afhænger naturligvis meget af den generelle situation med corona-virusen, at det er for tidligt at love noget.

”Vi følger med i nyhederne og forholdet os til hvad f.eks. statsministeren siger, og så følger Divisionsforeningen de anbefalinger. Derfor har vi lige nu påbud om, at vi ikke må lukke nogen som helst ind, ud over akkrediterede, officials, dommere og tv-hold” fastslår Michael Larsen.

I den forgangne weekend smed Fremad Amager en 1-0 føring væk og tabte med 1-2 ude til Skive i 1. division. Skulle man alligevel have lyst til at se kampens højdepunkter, kan man klikke på nedenstående link:

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?