Spar momsen og få håndværkerfradraget oveni

Mange opgaver udskydes, endnu flere aflyses, og der skal kæmpes hårdt for at hive nye opgaver hjem. Sådan er virkeligheden for Amagers håndværkere i disse tumultariske coronatider.

Nikolaj Karlsson og KHS tænker kreativt og holder på kunderne i disse svære tider. Foto: Thomas Arnbo

Men midt i elendigheden er det alligevel lykkedes at få sat nogle tiltag i gang, som hjælper lidt i ordrebogen. Trods alt har folk stadig behov for reparationer, forbedringer, vedligeholdelse og andre håndværksmæssige opgaver, så eksempelvis Københavns Håndværker Service (KHS) forsøger så godt det går at holde medarbejderne beskæftiget.

På baggrund af den aktuelle coronakrise har man derfor iværksat  en succesrig kampagne, hvor kunderne ”sparer momsen”, uden at man naturligvis snyder statskassen af den grund.

Vend tingene på hovedet og hold hjulene kørende

”Vores kunder får 25% rabat på arbejdslønnen i forhold til normalprisen, uanset om man mangler en murer, en maler, tømrer, en elektriker eller en vvs’er. Eller dem alle sammen. Men besparelsen svarer jo til den moms, man ellers skulle betale under normale omstændigheder Derudover kan folk så udnytte håndværkerfradraget oveni, så det nu er muligt at få lavet nogle af de ting, de har gået og tænkt på”, forklarer Nikolaj Karlsson, indehaver af KHS.

Kort og godt handler det om, at kunderne får mere for pengene, og at man alligevel forsøger at holde hjulene i gang, selv om coronakrisen naturligvis har sat en voldsom begrænsning for kundernes mulighed for at bruge penge på at benytte håndværkere. Det gælder for både de private og erhvervskunder,ne fortæller Nikolaj Karlsson:

”Det handler også om, at vi gerne vil holde på vores medarbejdere, og undgå at sende dem hjem. Hvis man skal have sat noget i gang, må man vende det hele lidt på hovedet for at holde hjulene kørende. Og det er præcis det, vi har gjort her” siger han med optimisme i stemmen.

Skulle man have lyst til at få besøg af en af de fem håndværksretninger, som KHS tilbyder, kan man med fordel klikke ind på hjemmesiden eller læse mere om ”spar momsen”-kampagnen på Linkedin.

Takket være “spar momsen”-kampagnen hos Københavns Håndværker Service er der stadig mulighed for at få lavet reparationer og forbedringer hos boligejerne. Foto: Jumpstory