Golden Angels Cheerleaders tog guldet med hjem til Amager

Da Golden Angels Cheerleaders deltog ved UCA International All Star Championship i Orlando, blev der skrevet klubhistorie på Amager.

Klubhistorie og Guld til Amager. Det var resultatet af Golden Angels Cheerleaders tur til Orlando, USA. Privatfoto

Af Frederikke Stage

Forrige weekend deltog Golden Angels Cheerleaders med hele to hold ved, UCA International All Star Championship i Orlando – også kaldet junior VM. De to danske hold, Golden Gunz og Golden XPLOSION, der begge er hjemmehørende på Amager kunne rejse glade og tilfredse hjem fra Orlando med medaljer og pokal i hånden.

Golden Gunz, det ene af klubbens hold, vandt guld i kategorien, Senior Group All Girl level 7, som er det højeste level inden for cheerleading. Det andet af klubbens hold, Golden XPLOSION, fik den højeste score i klubbens historie som var på intet mindre end 91.5 point ud af 100, de stillede op i Junior International level 4.

Privatfoto

Det er andet år i træk, at klubben deltager ved UCA International All Star Championship, sidste år deltog de kun med et enkelt hold og kom hjem med en flot tredje plads.

– Vi er meget stolte af vores udøvere, der alle leverede en flot præstation ved konkurrencen. På trods af alt det, der sker i verden omkring os lige nu, formåede alle udøvere at holde hovedet koldt og gøre det de er allerbedst til, nemlig cheerleading, siger Jesper Stage, der er formand i Golden Angels Cheerleaders.

Privatfoto

Konkurrencen blev afholdt d 14. marts i ESPN Wide World Of Sport og blev grundet covid-19 afholdt uden tilskuere og med virtuel præmieoverrækkelse. Heldigvis havde Golden Angels Cheerleaders medrejste fans til USA, der fik lov til at heppe på dem i den ellers meget tomme arena.

– Det var en kæmpe forløsning, da pigerne endelig havde været på måtten. Under vores ophold i USA, blev der nemlig meddelt, at Danmarks Mesterskaberne i cheerleading ikke kunne afvikles grundet covid-19, derfor var det pigernes sidste konkurrence i en sæson, der forsat har flere måneder tilbage. Covid-19 fyldte ekstrem meget på turen, og måtte resultere i, at vi måtte rejse hjem før tid, siger Jesper Stage.

Alle udøvere er nu vendt hjem i god behold fra USA og håber på snart at kunne komme tilbage i hallen for at træne igen.

Se galleri herunder:

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »