Stiftet virksomhed under corona? Fortæl historien og VIND!

Alle iværksættere er helte. Nogle af de ekstra seje og modige er dem, der har startet en virksomhed op under corona-krisen. Er det dig, eller en, du kender, så tip os på AmagerNyt, og vær med til at sikre, at en ny virksomhedsejer vinder tre måneders gratis annoncering og en Dinero Pro pakke.

Af Pia Melander Guilbert 

Med mindre du sælger mundbind eller andre værnemidler, var det næppe drømmescenariet at starte virksomhed op under corona-krisen. Alligevel gjorde du det, eller også kender du én, der gjorde. På AmagerNyt vil vi gerne hylde de modige og give nye virksomheder medvind til en god opstart. Derfor leder vi efter Amager-virksomheder, der er startet op under corona-krisen. 

Gratis annoncering og Dinero Pro

Send os et par linjer om, hvorfor du er startet op netop nu, og hvordan det er gået. Eller hjælp en ven på vej, hvis du kender nogen, der har kombineret corona-krise med virksomhedsstart. De bedste historier bliver bragt i avisen AmagerNyt, og de pågældende virksomhedsejere vinder TRE måneders gratis annoncering. Den allerbedste historie vinder, ud over de tre måneders annoncering, et professionelt virksomhedsportræt (en advertorial) samt et års medlemskab af det populære regnskabsprogram Dinero Pro, doneret af Dinero-stifter Martin Thorborg.

Kravene er enkle: Virksomheden skal være registreret i 2020 og have adresse på Amager.

Skriv til os i kommentarfeltet på facebook eller send en mail til redaktionen@amagernyt.dk. Vi glæder os til at høre de gode historier og hjælpe nye virksomheder godt på vej.   

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?