Fornyet licens og flot bedømmelse til A27

Talentsamarbejdet A27, som omfatter ungdomsrækkerne i Amagerklubberne Dragør Boldklub, AB Tårnby og Kastrup Boldklub, har nu for anden gang været gennem DBU’s auditeringsforløb for at blive indrangeret i DBU’s ungdoms-licenssystem.

A27-samarbejdet mellem Dragør Boldklub, AB Tårnby og Kastrup Boldklub er igen blevet blåstemplet af fodboldforbundet DBU. Foto: A27

Og endnu engang har man fået en blåstempling af det nationale forbund, som igen har givet én stjerne i licenssystemet. Dermed er fusionssamarbejdet fortsat sikret deltagelse i DBU’s eliterækker for U13-U15 årgangene.

Faktisk er A27 gået godt to procentpoint frem i den bedømmelse, som DBU giver, og man rangerer derfor som det 38. bedste talentmiljø i Danmark, hvilket glæder talentchef Søren Karlsen.

– DBU anerkender, at vi har gjort store fremskridt på vores holdudvikling og spillestil. Og det er meget tilfredsstillende i et år, hvor vi også har brugt mange kræfter på at udfærdige en overbygningsaftale, som alle tre moderklubber nu har godkendt. Det giver os et meget stærkt fundament til fremtiden, siger Søren Karlsen til A27’s hjemmeside.

A27-talentchef Søren Karlsen er opmærksom på, at der fortsat plads til at udbygge organisationen og fortsætte den individuelle spillerudvikling. Foto: AmagerNyt

Han glæder sig også rent sportsligt over et fantastisk år med puljesejre til både U17, U16 og U15 i efteråret samt fine resultater og udvikling på U14 og U13. På det individuelle plan har vi haft 2 spillere til DBU-samling for de 30 største U15-talenter på Fyn og Sjælland. Ligeledes har man haft spillere fra U13 og U14 med på DBU talentcenter.

– I vores konklusion fra DBU er det tydeligt, at vi skal udbygge vores organisation samt den individuelle spillerudvikling, hvis vi skal op på to stjerner og dermed få adgang til den landsdækkende U17- og U19-division. Og det er områder, vi har særlig fokus på det kommende år, siger Søren Karlsen.

Børneudviklingstræner på vej

Første step i udviklingen er, at A27 i samråd med moderklubberne skal ansætte en børneudviklingstræner, der skal tage sig af strukturen og sikre kvaliteten af træningen på U10-U12. Desuden træder vi ind i U19 rækken til efteråret, og alene ved også at mønstre et U19 hold vil scoren i licensbedømmelsen stige.

DBU’s samlede rangering kan ses her:

https://www.dbu.dk/nyheder/2020/maj/fc-nordsjaelland-skriver-historie-og-scorer-topkarakter/

Seneste artikler

 

Fik du læst?