Dragørs nye paddle-paradis tager form

Om mindre end tre måneder kan Dragørs mange sportsglade borgere efter alt at dømme få glæde af en række nye faciliteter, som i øjeblikket er ved at blive opført for enden af A.P.Møllers Allé.

Der arbejdes på højtryk for at få Dragørs nye padel-center klar til åbning 1.september. Foto: Henrik Hvillum

Der er tale om et nyt center for den populære og hastigt voksende sportsgren padel, som er en slags mellemting mellem tennis og squash, som får flere indendørsbaner i tillæg til dem, som allerede findes i det nærlliggende ProWorkout.

Og det er netop manden bag ProWorkout, og nu ProPadel, Jan Larsen, som er “vært” for den nye hal, i samarbejde med Martin Kvist-Madsens Framehouse, som ligeledes er nabo til den nye bygning. ProPadel ejes tillige af Jan Bitterhoff og Jesper Tullin.

“Byggeriet skrider planmæssigt frem, og vi forventer at kunne åbne for tilmeldinger og spil d. 1.september. Hvis det viser sig, at banerne kan åbne eksempelvis 14 dage før, selv om kontorlokalerne ikke er færdige, så bliver der også mulighed for det”, siger iværksætteren Jan Larsen, som selv er bidt af en gal padel-spiller.

Det er både genåbningen efter coronakrisen og selve byggeriets fremskridt, som kan være udslagsgivende for, hvornår dørene kan slås op til det nye padel-paradis.

“I forhold til corona-situationen forventer jeg, at vi kommer til at høre noget fra statsministeren (Mette Frederiksen – red.) en af de nærmeste dage, så vi kan åbne for indendørs spil. Og så glæder jeg mig til de nye faciliteter står klar”, siger Jan Larsen.

Læs mere om Jan Larsen: https://www.amagernyt.dk/2018/05/08/smil-smitter-det-samme-goer-passion/

Jan Larsen glæder sig over, at padel-sporten snart får endnu bedre kår med de nye faciliteter på A.P.Møllers Allé i Dragør. Foto: AmagerNyt.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?