Dragør Boldklub tæt på oprykning

Dragør Boldklub (DB) er meget tæt på oprykning til Københavnsserien. Det står klart efter et bestyrelsesmøde i DBU København i mandags, hvor det blev besluttet, at der indføres et opryknings-slutspil forud for næste sæson, i stedet for at spille hele anden turneringshalvdel.

De gulblusede DB-spillere kan efter al sandsynlighed snart juble over oprykning til Københavnsserien. Foto: AmagerNyt

Onsdag aften kom så det endelige kampprogram fra DBU København, og for DB’s vedkommende betyder det, at man nu blot skal spille tre kampe i de kommende uger, i stedet for 13 kampe hen over hele sommeren.

Samtidig beholder man sine opnåede point fra efteråret i playoff-gruppen, hvor modstanderne er de tre øvrige tophold i rækken; Vigerslev BK, BK Viktoria og Jægersborg BK.

De to bedste hold rykker op i Københavnsserien, og med en delt førsteplads på 29 point og hele syv point ned til Viktoria og Jægersborg, ligner det unægtelig en oprykning med blot ni point at spille om.

Men man skal jo som bekendt ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, så derfor nægter man endnu at lade champagnepropperne springe i DB, før oprykningen er matematisk sikret.

“Sportsligt set står vi i en god position, og vi har slået alle vores kommende modstandere tidligere på sæsonen. Jeg havde dog hellere set, at man havde aflyst sæsonen, så vi kunne have været bedre forberedt til næste sæson. Nu når vi ikke engang at spille en træningskamp. Når det er sagt, er jeg dog glad for, at vi kan komme til at spille fodbold igen”, siger cheftræner Henrik Gundersen til AmagerNyt.

Henrik Gundersen (th) tager ikke oprykningen for givet, før den er matematisk sikret. Foto: DragørNyheder.dk

Ydermere har DB fordel af at have to hjemmekampe, hvoraf den første spilles onsdag 17/6 mod Viktoria. Herefter er der nok en hjemmekamp mod Jægersborg lørdag 20/6, mens der afsluttes ude mod Vigerslev lørdag 27/6.

Seneste artikler

 

Fik du læst?