40 procent rabat til medlemmer af Dragør Svømmeklub

God nyhed til svømmere: Som kompensation for, at foråret ikke bød på meget undervisning, har Dragør Svømmeklub valgt at nedsætte kontingentet for næste sæson. Klubbens nye formand hedder Frank von Bülow, og sammen med Mette Kjærgaard fra kontoret og resten af bestyrelsen glæder han sig til at tage imod medlemmerne igen 31. august.

Foto: Dragør Svømmeklub

Af Pia Melander Guilbert 

Den nye sæson var lige begyndt, da Danmark lukkede ned på grund af corona. Det betød blandt andet, at forårssæsonen i Dragør Svømmeklub blev eget kort. For at tilgodese medlemmerne, har klubbens bestyrelse derfor besluttet, at man i efterårssæsonen giver 40 procent rabat på medlemskab, svarende til de to måneder, medlemmerne gik glip af i den forrige sæson.

– Ingen vidste, hvor længe det ville vare, og vi valgte at fortsætte med at betale vores trænere i perioden, så vi vidste, at de var til rådighed, forklarer Mette Kjærgaard på vegne af bestyrelsen.

Mette Kjærgaard sidder klar på kontoret, hvis du har spørgsmål til svømmeklubben. Hun har boet i Dragør i 11 år, og har en bred erfaring som svømmetræner.

Relevante hold

Mette vil fremover stå for administrationen, og det er typisk hende, du hører fra, når du kontakter klubben. Hun har selv arbejdet med svømmeundervisning de sidste 10 år og undervist alle aldre – fra de yngste på forældre-barn hold, til de ældste pensionister på varmtvands-gymnastikhold.

– Jeg er livredder og livredder-dommer og har selv tre børn, fortæller Mette, som også har været formand for vandpolo i Svømmeklubben KVIK og er medlem af Hollænderhallens Brugerråd som repræsentant for svømmehallens brugere:

– Sammen med Dragør Svømmeklubs Svømmeskoleleder, Tanya Ingwes, skal jeg være med til at sørge for, at svømmeholdene er relevante for vores mange medlemmer.

Gode trænere på kanten

Svømmeklubben har også fået ny formand. Efter 11 år overlader Anne-Marie Dahl posten til Frank von Bülow, der til hverdag arbejder med luftfart. 

– Jeg har selv svømmet i klubben som barn og ung. Nu har jeg to børn, som svømmer i klubben. Jeg tilbød at hjælpe lidt til med opstarten sidste år og endte som suppleant i bestyrelsen. Det sidste halve år har jeg været ret involveret i mange af opgaverne sammen med Anne-Marie, fortæller Frank.

Svømmeklubbens nye formand hedder Frank von Bülow. Han er opvokset i Dragør og har selv svømmet i klubben.

Frank har tidligere været involveret i en del forskelligt frivilligt arbejde og vil bringe sine erfaringer videre med ind klubben. 

– Vi er en stor klub og der er mange opgaver. Heldigvis er det lykkedes at få Mette til at hjælpe i det daglige. Desuden har vi en rigtig god bestyrelse med mange kompetencer, så vi kan sammen håndtere de fleste udfordringer, for eksempel den igangværende Corona-krise, der virkelig har krævet at tænke i alternative løsninger. Vi ser alle frem til at føre klubben videre efter bedste evne, og vi glæder os over den udvikling, vi allerede nu kan se, vores medlemmer gennemgår, takket være rigtig gode trænere på kanten. 

Seneste artikler

 

Fik du læst?