Dragør-dreng ny Fremad Amager-sælger

Der er i høj grad et lokalt islæt over Fremad Amagers ansættelse af 28-årige Simon Bonnerup Kristensen, som er tiltrådt i klubbens sælgerafdeling. Han har tidligere haft med sponsorpleje at gøre i Dragør Boldklub, hvor han tillige er seniorformand.

Dragør-drengen Simon Bonnerup Kristensen er ny sælger hos Fremad Amager. Foto: Fremad Amager

Derudover har han for nylig været sponsoransvarlig hos BK Frem i den næstbedste række, men nu er det blevet tid til at tage skridtet en række op til “Øens hold”, som har store ambitioner om at spille med om oprykning til Superligaen i den kommende sæson.

Det er naturligvis en spændt Dragør-dreng, som glæder sig til de nye udfordringer:

“Jeg kommer fra sportsverdenen, hvor jeg primært har beskæftiget mig med partnerskaber og erhvervsnetværk i fodboldklubber på konsulentbasis. Da jeg fik denne mulighed, var jeg ikke i tvivl. Jeg ser frem til at være en central del af klubbens nuværende udvikling. Klubben besidder et enormt sportsligt og kommercielt potentiale, og jeg ser frem til at være med til at bygge videre på det kommercielle. Vi skal i endnu større grad, have samlet det lokale erhvervsliv omkring klubben – en opgave jeg ikke kan vente med at komme i gang med”, siger Simon Bonnerup Kristensen til Fremad Amagers hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?