Hey – er der en håndboldtræner gemt i dig?

U13 håndbolddrengene i Dragør savner en træner. Har du selv spillet håndbold, og er du interesseret i et sjovt fritidsjob, så er det noget for dig.

Af Pia Melander Guilbert

Har du selv spillet håndbold, og synes du, det er sjovt at lære fra dig, så har Dragør Håndboldklub muligvis et job til dig. U13 håndbolddrengene mangler nemlig en træner.

De fleste af drengene har spillet på holdet i flere år – og faktisk er der også et par dygtige piger, som træner sammen med drengene. Spilletiden er mandag aften fra 17:30 til 19:00 og onsdag aften fra 18:30 til 20:00. Der er oftest en kamp i weekenden.

Træneruddannelse og afløsning

Forældrene tager sig af det praktiske omkring holdet, så du skal kun stå for selve træningen samt kampene. Der er desuden god mulighed for afløsning både på hverdage og i weekender, hvis du ikke har mulighed for at være der.

Aflønningen svarer til et fritidsjob og kan aftales nærmere. Der vil være mulighed for træneruddannelse. Holdet starter op midt i august og har vikar, indtil den rette træner er fundet. Træningen slutter i midten af juni, og der er ingen træning i sommerferien.  

Er du interesseret, skal du kontakte Signe – formand for Dragør Håndboldklub på 40306348 eller signe@arvin.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?