Vil du være med til at udvikle Dragørs erhvervsliv?

Erhvervs- og kontorfællesskabet FRAMEHOUSE inviterer til debat om fremtiden for Dragørs erhvervsliv. I panelet sidder borgmester Eik Dahl Bidstrup, direktør i Dragør Kommune Mads Leth-Petersen og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Aftenen faciliteres af virksomhedsrådgiver Peter Mørk, og du får mulighed for at drøfte dine egne tanker og visioner.

Mød direktør Mads Leth-Petersen, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og borgmester Eik Dahl Bidstrup.

Af Pia Melander Guilbert

Hvordan skal Dragørs erhvervsliv udvikle sig de kommende år? Hvordan kommer vi videre her på Amager, i lyset af corona og situationen i lufthavnen? Hvilke brancher skal der sattes på? Det er nogle af de emner, der vil blive taget op, når FRAMEHOUSE skaber rammen for en inspirerende aften, der rækker ud over politiske ståsteder og sætter fokus på strategi, partnerskab og forretningsudvikling – til glæde for byen.

Kom og vær med onsdag d. 16. september fra klokken 17 til 20.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup og direktør i Dragør Kommune Mads Leth-Pedersen sidder klar i panelet, og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen sørger for, at debatten bygger bro mellem den nuværende situation og de kommende års muligheder og udfordringer. Aftenen facilitereres af virksomhedsrådgiver Peter Mørk, der har mange års erfaring inden for eksport, internationalisering og iværksætteri.

Du kan stille spørgsmål til panelet og får også mulighed for at drøfte dine egne ideer og visioner. Sammen skaber vi det bedste fundament for et stærkt erhvervsliv.

Det er gratis at deltage, men på grund af Covid-19, vil der være et begrænset antal pladser og tilmelding.

Fakta:

Dato: 16.09.20

Kl. 17.00 – 20.00

Sted: FRAMEHOUSE, A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Adgang:  gratis

Kontakt FRAMEHOUSE på info@framehouse.dk eller tlf +45 38 79 10 40

Tilmelder du dig på mail, er din tilmelding først bekræftet, når du modtager svar.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?