Ulven kommer

I sommeren 2020 lavede DR optagelser over flere dage i Dragør til den kommende psykologiske efterårsserie, ”Ulven kommer”.

26. juni 2020. DR’s filmhold ved Gåserepublikken. De er færdige med optagelserne på stedet og kører til Sylten for at fortsætte. Pigen yderst til højre er “Holly”, der i en danskstil har skrevet om vold i hjemmet. (Foto: Dines Bogø).

Af Dines Bogø

Tv-serien i syv afsnit, sendes på DR1 første gang på søndag den 11. oktober 2020.

Socialrådgiveren, der spilles af Bjarne Henriksen, læser en beretning om grov vold i et hjem.

Det er den 14-årige pige ”Holly”, der spilles af Flora Ofelia Hofmann Lindahl, der har skrevet om volden i en danskstil.

“Holly”: Flora Ofelia Hofmann Lindahl og “Theo”: Noah Storm Otto. (Privatfotos).

”Holly” og hendes lillebror ”Theo” bliver fjernet fra hjemmet. Men var det den rigtige beslutning? Har socialrådgiveren forstået familiens situation, eller er virkeligheden en helt anden, end han troede den var? Men der er noget galt i familien.

26. juni 2020. Noah Storm Otto forlader det hus, som DR havde lånt i Gåserepublikken. (Foto: Dines Bogø).

Tv-holder var bl.a. i ”Den gamle Bydel”, i Gåserepublikken og på Sylten.

Man afsluttede optagelserne på Søndre Strandvej ved Sylten og her fik den unge skuespiller Noah Storm Otto (der spiller lillebror Theo) en afslutningsgave, et Gaming- tastatur.

Det var noget helt særlig for Noah (næsten 10 år), da han bor i Dragør.

Juni 2020. Sdr. Strandvej. Man er færdig med optagelserne og Noah får af DR et gaming-tastatur som afslutningsgave. (Privatfoto).

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?