Fremad A klar til nyt pokalbrag

“Vi nærmer os årets første kamp – og hvilken én af slagsen”, skriver Fremad Amager på klubbens hjemmeside – inden den spændende kamp onsdag aften kl. 18 i Sundby Idrætspark mod Superliga-mandskabet fra Sønderjyske.

Og det er næsten ikke til at bære, at der ikke må være tilskuere til at overvære denne match. Sikke’ en aften, det kunne have være blevet…

Der er gode chancer for, at det blå flag skal blafre efter ny Fremad-triumf i Sydbank-pokalen onsdag aften.

Nu må vi i stedet tage til takke med at se kampen i tv. DR viser onsdagens kamp med optakt fra kl.17.45.

Returkamp i Haderslev

Og med Fremad på hjemmebane kan det udmærket blive til endnu en triumf for de blå, der nu er kommet med i fint selskab i kvartfinalerne i pokalen. Indtil videre er det blevet til sejre over naboerne fra B.1908,. Holbæk, Hedensted, og selveste Brøndby. Og nu venter altså Sønderjyske, der har besejret Skive og Lyngby før kvartfinalen mod Fremad Amager. Sønderjyske indtager pt. en pæn sjetteplads i Superligaen, og Fremad Amager skal endnu engang overgå sig selv for at opnå et godt resultat. Der er returkamp i Haderslev torsdag 11. marts.

De øvrige kvartfinaler i denne uge er

AGF-B.93 (onsdag)
OB-FC Midtjylland (torsdag)
Vejle-Randers FC (torsdag)

Seneste artikler

 

Fik du læst?