Padel tennis – sporten for alle – nu i Ørestaden

Så bliver der mulighed for at spille det populære padel tennis i Ørestaden med klubånd og fællesskab…


Michael Kristensen med udstyr til padel tennis.

Det nye sted for padel tennis hedder Heylo Padel og åbner torsdag 1. april (ingen aprilsnar) med en drøm om at skabe større fællesskab og klubånd i sporten til en
månedlig pris, hvor alle kan være med.

Heylo Padel i mange måneder knoklet på et koncept, der skal skabe grobund for et socialt fællesskab med omdrejningspunkt i den populære sport. Et arbejde, der i begyndelsen af april kulminerer i åbningen af Københavns første udelukkende abonnementsbaserede padel tennis center, Heylo Padel.

Den udendørs lokation ovenpå Fields’ parkeringskælder, sikrer at de seks nye baner er nemme at komme til uanset transportvalg, og den centrale beliggenhed og det planlagte loungeområde, skal være med til at skabe større fællesskab omkring den populære sportsgren og tiltrække flere unge til sporten.

“I dag er der ikke særlig meget socialt fællesskab i centrene eller tænkt klubånd ind i sporten, Michael Mølgaard Kristensen fra Heylo Padel.

Hygge efter spillet

“Der er simpelthen ikke skabt nogen rammer, som indbyder til den fællesskabsånd, som man ellers kender fra andre sportsgrene og klubber. Og det er lige netop det, vi vil gøre op med hos Heylo Padel. Vi vil starte et community, hvor der er plads til alle, også unge og studerende, som måske ikke har råd til andre steder med deres Pay & Play-betaling. Et center hvor der er plads til samvær udover sporten, og man kan sidde og hygge med en øl eller sodavand bagefter,” siger Michael Mølgaard Kristensen.


Mere end bare baner
I det nye center highlighter de sorte og koksgrå baner det urbane look, som Heylo Padel satser på, også vil tiltrække den yngre generation af padel spillere. Men hos Heylo Padel vil de mere end blot leje baner ud.

I det tilstødende loungeområde kan medlemmerne efter en velspillet kamp slå sig ned med en iskold sodavand eller øl og lette snacks fra automaterne og forhåbentlig få en snak og møde nye mennesker, ligesom events og klubarrangementer yderligere skal understøtte det sociale.

Mød nye mennesker

“Vores forhåbning er helt klart, at Heylo Padel bliver et sted, hvor man kan møde nye mennesker og blive en del af et stærkt fællesskab. Derfor er det også vigtigt, at vi fra start gør vores til, at det bliver nemt for nye medlemmer at mødes på tværs, både via online portaler og til en masse fede events og klub-arrangementer. Vi planlægger blandt andet at have ugentlige events, eksempelvis de populære Americano-matches, hvor alle spiller mod alle, ligesom Pizza-Padel- Pils fredags-arrangementer også skal indbyde til og støtte op om det sociale i sporten”, lyder det fra Michael Mølgaard Kristensen.

Foruden centret har Heylo Padel netop startet webshoppen, Heylopadel.dk, hvor man kan købe udstyr til sporten, ligesom der åbnes en shop & bat-testcenter ved banerne, hvor medlemmer kan teste, inden de investerer i det helt rigtige bat.

En sport for alle

Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der bedst beskrives som det bedste fra andre ketcher– og batsportsgrene samt sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær.

Sporten er let at komme i gang med og appellerer derfor til en bred gruppe af udøvere (unge, ældre, uøvede og handicappede).

Man kan læse mere på hjemmesiden om åbningstider, priser m.m.

Seneste artikler

 

Fik du læst?