Seriebolden venter på grønt lys…

Efter snart fem måneders vinterpause er fodboldspillerne i Københavnsserien og Danmarksserien klar til at angribe græsset igen og få bolden til at rulle på banen. Hvis de da ellers må, lige nu er seriefodbolden også sat på pause, men det kan jo være, at der i løbet af foråret kommer tilladelse til at spille igen. 

Dynamitdrengene fra Dragør Boldklub. Privatfoto.

Af Daniél Hjortkjær Lundberg

Ellers er situationen den for Amager-klubberne i Danmarks- og Københavnsserien:

B.1908 er ubesejret i deres seneste fire kampe, og hvis de kan fortsætte den flotte form, kan de drømme om oprykningskampene.

I Danmarksseriens pulje to er B.1908 på nuværende tidspunkt placeret på syvendepladsen.

B.1908’s næste tre kampe

Lørdag 20. marts kl 12 tager B.1908 imod puljens førsteplads, Ledøje-Smørum Fodbold. Kampen spilles i Sundby Idrætspark.

Lørdag 27. marts kl 13 vender B.1908 snuden mod Allerød Idrætspark, og skal spille en hård udebanekamp mod puljens tredjeplads. Kampen spilles i Allerød Idrætspark.

Torsdag 1. april kl 14.00 spilles der mod Greve, som på nuværende tidspunkt er på femtepladsen. Kampen spilles på Greve Idræts Center Kunstgræs.

Dragør på tredjepladsen

I Københavnsserien ser det også lovende ud for en af de andre Amager-klubber.

Dragør BK ligger i øjeblikket på en flot tredjeplads – lige så godt ser det ikke ud for Kastrup BK som ligger på sjettepladsen.

Med kun tre kampe tilbage af Københavnsserien kan Dragør BK sikre sig direkte oprykning til Danmarksserien.

Dragør BK’s næste tre kampe:

Lørdag 10. april kl 12 kommer puljens niendeplads, FC Udfordringen, til Dragør.

Tirsdag 27. april kl 19.15 skal Dragør spille mod puljens nummer sjok, Fremad Amager II. Kampen spilles i Sundby Idrætspark.

Tirsdag 11. maj kl 14.00 spilles en potentielt sæson afgørende kamp for Dragør BK mod deres naboer, Kastrup BK. Kampen spilles på John Tranums Allé.

Kastrup BK’s næste tre kampe:

Onsdag 14. april kl 19 kommer B 1903, som er placeret på førstepladsen, på besøg i Kastrup. Kampen spilles på Røllikevej.

Torsdag 22. april kl 20 skal der spilles kamp mod FC Græsrødderne, som er placeret på 10. pladsen. Kampen spilles i Gentofte Sportspark.

Lørdag 24. april kl 13.45 spilles der kamp på Østerbro mod Skjold, som er på andenpladsen.Kampen spilles i Fælledparken.

Alt under forudsætning af, at myndighederne griber grønt lys forinden.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Fjernvarme til Dragør

Det bliver muligt at udrulle fjernvarme til byområderne i Dragør Kommune. Det gælder også for området Søvang. Det fremgår af dagsordenen til næste møde i

Læs mere »