Hvem skal være Dragørs nye borgmester?

Peter Læssøe fra Liste T er 1. viceborgmester, men ifølge Dragør Kommune er der ingen automatik i, hvem der skal overtage posten, når Eik Dahl Bidstrup forventes at stoppe pr. 1. juni for at overtage formandsposten i Krifa.

Af Pia Melander Guilbert

Dragør Kommune er gået i gang med at forberede sig til situationen, hvor Eik Dahl Bidstrup højst sandsynligt stopper som borgmester 1. juni, og en ny borgmester skal findes. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse udsendt i dag.

“Der er ingen automatik i, hvem som eventuelt tager over for en borgmester. Det vil være genstand for politiske forhandlinger. Der vil skulle ske en omkonstituering og dermed fordeling af de politiske poster i kommunalbestyrelsen og politiske udvalg,” skriver kommunen.

Der vil derfor blive indkaldt til ekstraordinært kommunalbestyrelsesmøde d. 31. maj.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »