Hvem skal være Dragørs nye borgmester?

Peter Læssøe fra Liste T er 1. viceborgmester, men ifølge Dragør Kommune er der ingen automatik i, hvem der skal overtage posten, når Eik Dahl Bidstrup forventes at stoppe pr. 1. juni for at overtage formandsposten i Krifa.

Af Pia Melander Guilbert

Dragør Kommune er gået i gang med at forberede sig til situationen, hvor Eik Dahl Bidstrup højst sandsynligt stopper som borgmester 1. juni, og en ny borgmester skal findes. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse udsendt i dag.

“Der er ingen automatik i, hvem som eventuelt tager over for en borgmester. Det vil være genstand for politiske forhandlinger. Der vil skulle ske en omkonstituering og dermed fordeling af de politiske poster i kommunalbestyrelsen og politiske udvalg,” skriver kommunen.

Der vil derfor blive indkaldt til ekstraordinært kommunalbestyrelsesmøde d. 31. maj.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »