Sikker sejr til Fremad Amager over Vendsyssel

Fremad Amager levede op til favoritværdigheden og vandt en sikker sejr på 3-0 over gæsterne fra Vendsyssel FF

Tilskuerne var kreative i det flotte forårsvejr, da Fremad A. mødte Vendsyssel. Ingen adgang til tilskuerpladserne, men det fandtes der råd for, som det ses. (Foto: Finn Edvard)

Det gik som præsten, AmagerNyt.dk og mange andre prædikede, da Fremad Amager lørdag eftermiddag tog imod Vendsyssel FF hjemme i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager levede op til favoritværdigheden og vandt hele 3-0. Og det begyndte også rigtig godt, da Kristoffer Munksgaard allerede efter syv minutter gjorde det til 1-0 til hjemmeholdet.

Tre advarsler

Og knap en halv time senere blev det til 2-0 ved Pierre Dahlin Larsen, inden Olakunie Junior Olusegun kunne gøre det slutresultatet 3-0 i anden halvleg.

Undervejs blev der uddelt advarsler til Fremads Marcus Mlynikowski og Nemanja Cavnic, mens Vendsyssels Andreas Kaltoft også måtte indkassere et gult kort.

Fremad er tophold

Med sejren befæstede Fremad Amager sin stilling som det absolutte tophold i det såkaldte kvalifikationsspil, hvor det gælder om IKKE at rykke ud af 1. division. På de næste to pladser kommer Hobro og Hvidovre, mens det ser sort ud for de tre næste (bundhold) Vendsyssel FF, Kolding IF og Skive.

Lørdagens modstandere fra Vendsyssel FF er i øvrigt en overbygning på Hjøring Idrætsforening. Klubbens professionelle afdeling er på udenlandske hænder, opkøbt af Core Sports Capital, et schweizisk fodboldselskab ejet af Ahmet Schaefer. Selskabet ejer også klubber i Østrig og Frankrig, der begge spiller i de pågældende landes næstbedste række.

Fremnad Amager spiller næste gang lørdag 10. april kl. 13 på udebane mod Hvidovre.

Seneste artikler

 

Fik du læst?