Eik Dahl Bidstrup melder sig ud af Venstre

Når Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup til juni tiltræder posten som formand for Krifa, er det ikke bare et farvel til borgmesterkæden, men også til medlemskabet af partiet Venstre.

Foto: AmagerNyts arkiv

Af Pia Melander Guilbert

Efter 20 års medlemsskab, der blandt andet har ført til borgmesterposten, melder Eik Dahl Bidstrup, der er Dragørs borgmester, sig 1. juni ud af partiet. Det skyldes dog ikke utilfredshed, understreger Eik Dahl Bidstrup på sociale medier, men alene at han i sit nye job som formand for Krifa skal kunne repræsentere medlemmer, der har en bred vifte af politiske holdninger, hvorfor det er vigtigt, at han er en partipolitisk neutral stemme.

“Jeg vil gerne slå fast, at når jeg melder mig ud af Venstre d. 1/6, så er det IKKE pga. utilfredshed med hverken Venstres politik, Jakob Elleman Jensen eller lokale forhold. Jeg er MEGA taknemmelig for de 20 år, jeg har været medlem og er dybt taknemmelig for at have haft mulighed for at repræsentere Venstre som borgmester i Dragør de sidste 7 år,” skriver Eik Dahl Bidstrup.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »