B.1908 spiller to kampe i denne uge

Det kan blive både til opryknings- eller nedrykningsspil for 8’erne i Danmarksserien

B.1908 – alt kan ske i Danmarksserien

 

Det er ikke helt nemt at finde hoved og hale på turneringsplanen i Danmarksserien – eller mange andre steder i DBU-systemet. I flere tilfælde er det så indviklet, at selv spillere og trænere ikke kan hittet rede i det.

B.1908’s cheftræner Christian Iversen er dog godt orienteret: Men naturligvis ikke mere, end spillerne kan og vil: Bliver det til flere sejre i de resterende kampe, kan 8’erne spille med i oprykningsspillet til 2. division – går det den modsatte vej er vejen til nedrykningsspillet helt åben.

Lige nu er B.1908’s førstesenior placeret som nummer seks i rækken, hvor de fire øverste hold, lige nu Ledøje-Smørum, Herlev, Allerød og Greve, skal spille om oprykning, hvis de holder dine placering, mens de resterende syv hold skal spille om nedrykning. Det vides nemlig ikke med sikkerhed,. men kommer an på, hvor mange hold fra Sjælland, der rykker ud af 2. division. Det skal ikke være for nemt…

24 points at slås om

B.1908 er seks points fra at være blandt de fire øverste, men der er hele 24 points tilbage at slås om, og cheftræner Christian Iversen siger. til AmagerNyt.dk, at holdet naturligvis spiller for at slutte blandt de fire bedste. Men han er også realistisk nok til at erkende, at lige nu handler det mest om at stabilisere holdet, der mistede en del ældre spillere til fordel for klubber i 2. division efter sidste sæson.

B.1908 spiller to kampe i denne uge: I aften onsdag 21. april kl. 18.30 hjemme i Sundby og lørdag 24. april kl. 12 også hjemme mod Roskilde.

Opgøret mod Skjold Birkerød kan realistisk set gå begge veje – det samme kan lørdagens kamp mod Roskilde. Ganske vist er gæsterne helt i bund, men spørgsmålet er, om der er spillere med fra divisionsholdet på lørdag: Det ved Christian Iversen i denne stund selvsagt ikke.

Men der ligger altså seks points og venter i denne uge – om alt går vel.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?