Dragør fik 1-1 i Fælledparken

– men spørgsmålet er om det ene point er nok til at hænge på i oprykningsspillet til Danmarksserien…

Trods få mål var det alligevel en underholdende kamp lørdag eftermiddag i Fælledparken. (Foto: Finn Edvard)

 

Det var ikke just lunt, lørdag eftermiddag på kunstgræsset i Fælledparken, alligevel havde den meget populære legeplads lige ved siden af lokket flere pandekage- og kaffevogne på gaden – og tilskuere til fodboldopgøret mellem hjemmeholdet BK Skjold og Dragør Boldklub.

Kampen var en slags topkamp i oprykningsspillet til Danmarksserien, hvor tre hold fighter om den en og halve plads, der er til oprykning. Sådan at forstå, at et hold rykker direkte op, mens nummer to skal i yderligere kvalifikationsspil.

Skjold kom foran

Kampen lørdag eftermiddag begyndte med en hurtig scoring af hjemmeholdet til 1-0  – og det var også Skjold, der dominerede det meste i kampens begyndelse, hvor Dragørs spillere var mærkeligt passive – Skjold næsten trak tiden med trilleri på egen banehalvdel, hvilket Dragør gav plads til.

Det blev dog til udligning til 1-1 i anden halvleg – og Dragør kunne drage hjem med det ene points.

Møder B.1903

Spørgsmålet er imidlertid om det ene point er nok. I toppen er nu B.1903 og Skjold med 15 points, mens Dragør på tredjeplads har 11.

Der er dog endnu tre kampe tilbage og ni points at slås om. Men lørdag 29. maj, hvor Dragør spiller hjemme kl. 12, er modstanderne fra B.1903. Der kræves næsten en sejr her over topholdet, hvis Dragør stadig skal have chancer for oprykning til Danmarksserien.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?