Fremads damer tabte til Albertslund

Underholdende kamp, men det blev gæsterne fra Albertslund, der løb med alle tre points

Fremad kæmpede, men tabte knebent til Albertslund. (Foto: Finn Edvard)

Der var fart over feltet og masser af godt spil, da Fremad Amagers damehold i DBU’s Kvindeserie Øst tog imod gæsterne fra Albertslund i lørdags. Hjemmeholdet var svage favoritter, men det var faktisk gæsterne, der var dominerende, og det blev da også til en sejr på 2-3 til Albertslund BS 72.

Fremad Amagers damer havde især i forsvaret problemer med at få bolden under kontrol og foretage de rigtige afleveringer – for ofte blev bolden drønet ud over sidelinjen, væk med den. Her havde det været bedre med lidt omtanke og en aflevering op ad banen. Men det er selvfølgelig altid nemt at være klog – på sidelinjen.

Skal møde Roskilde

Kvindeserie øst spiller om oprykning til 2. division, og her er Fremad Amager stadig med i spillet. Der resterer hele seks spillerunder, så der er masser af points at slås om.

Fremads damer er pt. placeret på en syvendeplads med seks points, mens Allerød er i top med 12 points. De to bedst placerede hold rykker op, men sidstepladsen rykker ud.

Fremad Amager spiller næste gang søndag 23. maj kl. 16 ude mod Roskilde. Hjemmeholdet har ikke fået den bedste start på sæsonen, så her venter måske tre points?

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?