Ugens Bolig præsenteres af Estate Amager, Ørestad, Tårnby & Kastrup

Klimatilpasset familievilla – på stille vej i Løjtegårdskvarteret

Capellas Alle 23, 2770 Kastrup

 

Med lidt snilde kommer Capellas Alle 23 hurtigt til at skinne som den herligste familievilla i byen. Boligen byder på masser af plads og et mylder af spændende muligheder. Udgangspunktet er en gedigen og velholdt villa, der er klimatilpasset og nærmest selvforsynende med el og varme. Udenfor er det oplagt at tænke i en stor jacuzzi på den største terrasse, mens den veltrimmede have fra første dag er klar til børneleg og et afslappende sommerliv. Flere stjerner er der også til adressen: Løjtegårdskvarteret har alt, hvad børnefamilien kan drømme om, og det hele ligger tæt på Capellas Alle 23.

Villaen ligger trukket væk fra områdets større veje og på en fredelig del af Capellas Alle. Haven støder op til Løjtegårdsskolens grønne anlæg, ligesom Travbaneparken er lige om hjørnet. Skolevejen er sikker og handler om et par minutters gang på fortovet. Skolen har tilknyttet SFO, og i nabolaget er der også daginstitutioner, idrætsklubber og fornuftige indkøbsmuligheder.

Samtidig er Capellas Alle koblet tæt til storbyen. Det gælder tog fra Tårnby Station til Hovedbanegården på ni minutter. Det gælder cykelturen på en halv time. Og det gælder bilen, hvor den effektive køretid til Rådhuspladsen er 17 minutter.

Villaen er opført i 1940 og udvidet med en arkitekttegnet tilbygning i 1970’erne. Fordelt over forskudte plan rummer boligen 242 etagemeter, og der er tale om et sundt hus, som gennem årene er løbende opdateret. Eksempler er varmepumpen og solcellerne på taget, der samlet set giver en bæredygtig bolig med lave udgifter til opvarmning.

De nye ejere vil dog nok samtidig føle trang til at modernisere udtrykket, og her kommer de mange muligheder i spil. På første sal kan den oprindelige rumdeling med tre soveværelser genskabes. I kælderen kræver det ikke meget fantasi at se badeværelset med spabad og tilknyttet sauna opgraderet til en større wellness-afdeling.

I stueplanet kan de to stuer (med gulvvarme under klinkerne) tilføres gulve i microcement og for en billig penge få et tjekket New Yorker look. De to stuer er dejlige opholdsrum. Den ene har åbning til kip. Begge stuer har skydedøre ud til terrasser. Den ene terrasse er overdækket med mulighed for at grille året rundt. Den anden (og sydvendte) terrasse er udstyret med et fiskedamsbassin, der kan forvandles til en stor jacuzzi, hvor familien kan læne sig tilbage og nyde livet, når villaen skinner om kap med stjernerne over Capellas Alle 23.

Kontakt Estate i dag for en fremvisning.

ELLER SE MERE HER