Tårnby hyldede Amalie Dideriksen

Hun vandt for nyligt sølv og fjerdeplads i omnium ved OL i Tokyo. I går blev Tårnby-cyklerytteren Amalie Dideriksen fejret dér, hvor det hele begyndte, nemlig i Amager Cykle Ring.

Amalie Dideriksen og Tårnbys borgmester Allan S. Andersen. (Fotos: Kurt Pedersen / Amager Fotoklub)

 

”Amalie, Når man kigger på dit CV, er det tydeligt at du har haft en enestående karriere, og med din ukuelige viljestyrke er du er en rollemodel, både for andre sportsfolk, for foreningslivet og ikke mindst for din hjemby Tårnby.

Sådan sagde borgmester Allan S. Andersen blandt andet i sin tale, da der i går var reception for OL-sølvvinderen Amalie Dideriksen i Amager Cykle Ring.

Formand i Amager Cykle Ring Per Thue Hansen holdt også tale for Amalie.

Formand for Amager Cykle Ring Per Thue Hansen – fortalte om “Amalie-effekten”.

Amager Cykle Ring har nemlig betydet noget helt særligt for Amalie Dideriksens enestående karriere. Her er hun nærmest vokset op, og som borgmester Allan S. Andersen nævnte, så taler man i dag om “Amalie-effekten”, fordi Amalie Dideriksens succes har fået mange andre unge ryttere til klubben, ikke mindst piger.

Dygtige trænere

De stolte forældre har også selv i mange år deltaget aktivt i foreningslivet i Amager Cykle Ring.

Borgmesteren roste også klubbens dygtige trænere samt Amalie Dideriksens forældre, som har gjort et stort stykke arbejde for klubben.

”Som borgmester i Tårnby er jeg på en dag som i dag også meget stolt og glad – på dine vegne Amalie, på Amager Cykle Rings vegne og på kommunens vegne,” sluttede borgmesteren og ønskede stort tillykke.

Seneste artikler

 

Fik du læst?